Διπλό όχι από Παππά και δυσαρέσκεια Γιαννακόπουλου

ΠΑΟ μπασκετ 05/07/2018

Ο Νίκος Παππάς απάντησε αρνητικά σε δύο προτάσεις του Παναθηναϊκού Superfoods και οι πρωταθλητές Ελλάδας στρέφονται σε άλλες λύσεις. Έντονη δυσαρέσκεια από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Σε... σίριαλ εξελίσσεται η υπόθεση του Νίκου Παππά στον Παναθηναϊκό Superfoods. Ο διεθνής γκαρντ αρνήθηκε δύο προτάσεις των πρωταθλητών Ελλάδας, οι οποίοι πλέον στρέφονται σε άλλες λύσεις για την κάλυψη της θέσης του σούτινγκ γκαρντ. 

Βέβαια, για να φτάσει η υπόθεση σε αυτό το σημείο, χρειάστηκε να υπάρξουν αρκετά... επεισόδια. Η πλευρά του Παναθηναϊκού Superfoods υποστηρίζει πως ο Παππάς είχε την προτεραιότητα μετά την ανανέωση του συμβολαίου του Νικ Καλάθη, καθώς προοριζόταν για την θέση του βασικού σούτινγκ γκαρντ της ομάδας για τη νέα σεζόν. Έτσι, οι πρωταθλητές Ελλάδας του κατέθεσαν πρόταση για τετραετές συμβόλαιο (1+1+1+1 με οψιόν του συλλόγου), το οποίο περιλάμβανε κλιμακωτή αύξηση των αποδοχών κάθε καλοκαίρι. 

Η πλευρά του αθλητή αρνήθηκε και ο Παναθηναϊκός Superfoods επανήλθε με νέα πρόταση στο «τραπέζι», η οποία αφορούσε κλειστό διετές συμβόλαιο συνεργασίας με συνολικές απολαβές στο ποσό κοντά στα 1,3 εκατομμύρια ευρώ (600 χιλιάδες ευρώ τον πρώτο χρόνο και 700 χιλιάδες ευρώ για τον δεύτερο). Οι «πράσινοι» έδωσαν αύξηση στον Παππά σε σχέση με τις περσινές απολαβές του, ωστόσο ο διεθνής γκαρντ απάντησε και πάλι αρνητικά.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη έφερε δυσαρέσκεια στη διοίκηση αλλά και προσωπικά στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος έχει στηρίξει στο παρελθόν τον Παππά σε περιπτώσεις κρίσεων, που προέκυψαν από τον ίδιο τον αθλητή σε όλη την διάρκεια της θητείας του στον Παναθηναϊκό Superfoods. Εκτός από αυτό το γεγονός, ο Τσάβι Πασκουάλ και οι συνεργάτες του καλούνται να στραφούν σε άλλες λύσεις για την θέση του σούτινγκ γκαρντ, κάτι που μπορεί να αποτελεί και σημάδι για ένα οριστικό «διαζύγιο» ανάμεσα στο «τριφύλλι» και τον Νίκο Παππά.

Θάνος Φωτόπουλος
Θάνος Φωτόπουλος
fotopoulos@kingsport.gr - Γεννήθηκα στην Αθήνα στις αρχές της δεκαετίας του 1980 και μεγάλωσα σε μια κατεξοχήν μπασκετική γειτονιά το Παγκράτι. Το "σαράκι" της δημοσιογραφίας μπήκε από πολύ νωρίς μέσα μου. Ήμουν στο γυμνάσιο όταν πρωτοξεκίνησα να γράφω και να κρατώ σημειώσεις για τους αγώνες. Αυτή ήταν και η σπίθα που άναψε τη φλόγα μέσα μου.
Η φλόγα δεν έσβησε και έτσι μετά το λύκειο, πήγα σε μια σχολή δημοσιογραφίας και πλέον είμαι μάχιμος υπηρέτης του αθλητικού ρεπορτάζ πάντα μέσα από τον ηλεκτρονικό τύπο, ενώ εδώ και μερικά χρόνια η φωνή μου ακούγεται μέσα από μαγικό χώρο του ραδιοφώνου.
Η σχέση μου με το Kingsport.gr κρατάει σχεδόν από τα "γεννοφάσκια" του σαιτ όπου καλύπτω το ρεπορτάζ μπάσκετ του Παναθηναϊκού, αλλά και όλα όσα αφορούν τη γυναικεία πλευρά του αθλητισμού, χωρίς όμως ποτέ να αρνούμαι να βοηθάω σε ο,τι και αν χρειαστεί.
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου