Θετικός ο Τσίπρας για το Athens Alive

Παναθηναϊκός 07/07/2018

Σε μια συνάντηση που διήρκεσε περισσότερες από 3 ώρες, οι δύο πλευρές ανέλυσαν τα δεδομένα του πρότζεκτ, με την απόφαση του συντελεστή δόμησης ωστόσο να παραμένει αμφίβολη.

Η διάθεση που υπάρχει από την κυβέρνηση ως προς την υλοποίηση του έργου είναι πολύ θετική, αφού μία τέτοια επένδυση θα φέρει πολλά θετικά σε όλη την πόλη της Αθήνας.

Λόγω της πολυπλοκότητας του πρότζεκτ θα υπάρξει νέα συνάντηση των δύο πλευρών στο μέλλον, προκειμένου να τεθεί ένα ακριβέστερο χρονικό περιθώριο για την υλοποίηση του έργου.

Δημήτρης Μαγγανάρης
Δημήτρης Μαγγανάρης
maganaris@kingsport.gr - Γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα στο Περιστέρι. Κολλημένος με την μπάλα από μικρή ηλικία, συνεχίζω με αυτή από τον χώρο της δημοσιογραφίας. Απόφοιτος της σχολής δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1, όπου έκανα και την πρακτική μου στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1. Στη συνέχεια, ραδιοφωνικός παραγωγός και παραγωγή στο ραδιόφωνο ΑΡΤ. Ο γραπτός τύπος με κέρδισε και η εφημερίδα Παρασκήνιο, μου έδωσε την ευκαιρία να αρθρογραφώ και να είμαι υπεύθυνος στο αθλητικό τμήμα. Παράλληλα, ξεκίνησα μία δικιά μου προσπάθεια και το www.kingsport.gr έγινε το νέο μου αμόρε! Υπεύθυνος, αρχισυντάκτης και δημοσιογράφος του Ατρομήτου (Άντρες- Κ20- γυναικεία ομάδα) σας μεταφέρω τις ειδήσεις διαδικτυακά.
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου