Γνωστοποίησε την αποχώρηση του από την Σπόρτινγκ ο Ποντένσε

Ολυμπιακός 09/07/2018

Ο 22χρονος Πορτογάλος μέσος Ντανιέλ Ποντένσε με ανάρτηση του στο Instagram επιβεβαίωσε την αποχώρησή του από την Σπόρτινγκ. Λέγοντας τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Ο Ποντένσε είναι ένα από τους εννέα παίκτες  που αποχώρησαν από την Σπόρτινγκ μετά τα γεγονότα με τους φιλάθλους της πορτογαλικής ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε

«Μεγάλωσα στη Σπόρτινγκ. Αυτό που έχω γίνει οφείλεται στην Σπόρτινγκ. Ήταν επίσης εκεί όπου το πάθος μου για το ποδόσφαιρο έγινε ακόμα μεγαλύτερο. Μετά από όλα αυτά που η Σπόρτινγκ μου έμαθε, δεν ήρθε κανείς να  μου μάθει πώς να ασχοληθώ με ένα περιβάλλον απειλών, βίας, όπου υπήρχε ο φόβος για την ασφάλεια μου και της οικογένειάς μου, ούτε θα έπρεπε να πω γιατί το ποδόσφαιρο ή άλλα αθλήματα δεν θα πρέπει να είναι έτσι».

«Έτσι αποφάσισα να ψάξω για νέους στόχους, πάντα προσπαθώ να δώσω το καλύτερο μου, αλλά ποτέ, σε καμία περίπτωση, δεν θα ξεχάσω τον σύλλογο που μου έχει δώσει τόσα πολλά και θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Σας το λέω με κάθε ειλικρίνεια και σας ευχαριστώ τουλάχιστον για το σεβασμό σας. Σε ευχαριστώ Sporting Clube de Portugal! Και όλους εκείνους που με υποστήριξαν».

 

Γιάννης Δρόσος
Γιάννης Δρόσος
ioannis.drossos@yahoo.gr
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου