Κάτοικος Μιλάνου ο Τζέιμς

Euroleague 09/07/2018

Έτοιμη να ανακοινώσει το Μάικ Τζέιμς είναι η Αρμάνι Μιλάνο καθώς, σύμφωνα με το Ιταλικό σάιτ www.sportando.com ,ο Αμερικανός γκάρντ είναι κοντά στον Ιταλικό σύλλογο.

Στον παίκτη η Αρμάνι  έχει κάνει ηγεμονική πρόταση που αγγίζει τα 5 εκατ. ευρώ για συμβόλαιο 3 ετών και είναι πολύ κοντά στο να αποσπάσει το "SI" και να τον ντύσει στα χρώματα της.

Το kingsport.gr με ρεπορτάζ σας είχε ενημερώσει για τον πιθανό επόμενο σταθμό στην καριέρα του Μάικ Τζέιμς.

Θάνος Φωτόπουλος
Θάνος Φωτόπουλος
fotopoulos@kingsport.gr - Γεννήθηκα στην Αθήνα στις αρχές της δεκαετίας του 1980 και μεγάλωσα σε μια κατεξοχήν μπασκετική γειτονιά το Παγκράτι. Το "σαράκι" της δημοσιογραφίας μπήκε από πολύ νωρίς μέσα μου. Ήμουν στο γυμνάσιο όταν πρωτοξεκίνησα να γράφω και να κρατώ σημειώσεις για τους αγώνες. Αυτή ήταν και η σπίθα που άναψε τη φλόγα μέσα μου.
Η φλόγα δεν έσβησε και έτσι μετά το λύκειο, πήγα σε μια σχολή δημοσιογραφίας και πλέον είμαι μάχιμος υπηρέτης του αθλητικού ρεπορτάζ πάντα μέσα από τον ηλεκτρονικό τύπο, ενώ εδώ και μερικά χρόνια η φωνή μου ακούγεται μέσα από μαγικό χώρο του ραδιοφώνου.
Η σχέση μου με το Kingsport.gr κρατάει σχεδόν από τα "γεννοφάσκια" του σαιτ όπου καλύπτω το ρεπορτάζ μπάσκετ του Παναθηναϊκού, αλλά και όλα όσα αφορούν τη γυναικεία πλευρά του αθλητισμού, χωρίς όμως ποτέ να αρνούμαι να βοηθάω σε ο,τι και αν χρειαστεί.
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου