Τα λέει με τον Παναθηναϊκό και υπογράφει ο Παπαπέτρου

ΠΑΟ μπασκετ 09/07/2018

Την Τρίτη(10/7) ορίστηκε το ραντεβού του Παναθηναϊκού με τον Ιωάννη Παπαπέτρου  με σκοπό οι δύο πλευρές να καταλήξουν σε συμφωνία και ο παίκτης να ντυθεί στα "πράσινα".

Ο Παναθηναϊκός από τη στιγμή που ο Ιωάννης Παπαπέτρου δεν τα βρήκε με τον Ολυμπιακό έκανε την κίνηση του και πλέον απομένει η απάντηση του Έλληνα φόργουορντ που όπως όλα δείχνουν θα είναι θετική.

Οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία για αυτό και ο εκπρόσωπος του παίκτη ο Νίκος Λιώτσος θα συναντηθεί με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού με σκοπό να μπουν οι τίτλοι τέλους στην υπόθεση και ο Ιωάννης Παπαπέτρου γίνει και επίσημα παίκτης των πρωταθλητών Ελλάδας.
 

Θάνος Φωτόπουλος
Θάνος Φωτόπουλος
fotopoulos@kingsport.gr - Γεννήθηκα στην Αθήνα στις αρχές της δεκαετίας του 1980 και μεγάλωσα σε μια κατεξοχήν μπασκετική γειτονιά το Παγκράτι. Το "σαράκι" της δημοσιογραφίας μπήκε από πολύ νωρίς μέσα μου. Ήμουν στο γυμνάσιο όταν πρωτοξεκίνησα να γράφω και να κρατώ σημειώσεις για τους αγώνες. Αυτή ήταν και η σπίθα που άναψε τη φλόγα μέσα μου.
Η φλόγα δεν έσβησε και έτσι μετά το λύκειο, πήγα σε μια σχολή δημοσιογραφίας και πλέον είμαι μάχιμος υπηρέτης του αθλητικού ρεπορτάζ πάντα μέσα από τον ηλεκτρονικό τύπο, ενώ εδώ και μερικά χρόνια η φωνή μου ακούγεται μέσα από μαγικό χώρο του ραδιοφώνου.
Η σχέση μου με το Kingsport.gr κρατάει σχεδόν από τα "γεννοφάσκια" του σαιτ όπου καλύπτω το ρεπορτάζ μπάσκετ του Παναθηναϊκού, αλλά και όλα όσα αφορούν τη γυναικεία πλευρά του αθλητισμού, χωρίς όμως ποτέ να αρνούμαι να βοηθάω σε ο,τι και αν χρειαστεί.
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου