Στη Γλυφάδα η Κοσσόβα

Γυναικείο ποδόσφαιρο 09/07/2018

Στην ομάδα της καρδιάς της επέστρεψε η Δήμητρα Κόσσοβα καθώς η νεαρή παίκτρια είναι και πάλι μέλος της Γλυφάδας όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Αθήνας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Γλυφάδας

''Το αίμα νερό δε γίνεται. Επιστροφή στα"πάτρια"εδάφη για την Δήμητρα Κόσσοβα. Μετά από δύο χρόνια επέστρεψε στην ομάδα μας. Αφού συναντήθηκε με τη διοίκηση της ομάδας με συνοπτικές διαδικασίες επέστρεψε και αποτελεί την πρώτη μεταγραφή για την νέα περίοδο. .

Την καλοσωρίζουμε και της ευχόμαστε καλή επιτυχία.''

Θάνος Φωτόπουλος
Θάνος Φωτόπουλος
fotopoulos@kingsport.gr - Γεννήθηκα στην Αθήνα στις αρχές της δεκαετίας του 1980 και μεγάλωσα σε μια κατεξοχήν μπασκετική γειτονιά το Παγκράτι. Το "σαράκι" της δημοσιογραφίας μπήκε από πολύ νωρίς μέσα μου. Ήμουν στο γυμνάσιο όταν πρωτοξεκίνησα να γράφω και να κρατώ σημειώσεις για τους αγώνες. Αυτή ήταν και η σπίθα που άναψε τη φλόγα μέσα μου.
Η φλόγα δεν έσβησε και έτσι μετά το λύκειο, πήγα σε μια σχολή δημοσιογραφίας και πλέον είμαι μάχιμος υπηρέτης του αθλητικού ρεπορτάζ πάντα μέσα από τον ηλεκτρονικό τύπο, ενώ εδώ και μερικά χρόνια η φωνή μου ακούγεται μέσα από μαγικό χώρο του ραδιοφώνου.
Η σχέση μου με το Kingsport.gr κρατάει σχεδόν από τα "γεννοφάσκια" του σαιτ όπου καλύπτω το ρεπορτάζ μπάσκετ του Παναθηναϊκού, αλλά και όλα όσα αφορούν τη γυναικεία πλευρά του αθλητισμού, χωρίς όμως ποτέ να αρνούμαι να βοηθάω σε ο,τι και αν χρειαστεί.
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου