Φενέρ, Χίμκι και Μακάμπι στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

ΠΑΟ μπασκετ 10/07/2018

Οριστικοποιήθηκαν οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στο τουρνουά μπάσκετ "Π. Γιαννακόπουλος" που θα είναι αφιερωμένο στην μνήμη του μεγάλου διοικητικού ηγέτη της ομάδας.

Συγκεκριμένα Μακάμπι, Φενέρμπαχτσε και Χίμκι θα βρεθούν το διήμερο 27 και 29 Σεπτεμβρίου στο κλειστο "Ν. Γκάλης" του ΟΑΚΑ σε ένα πολύ δυνατό τουρνουά μπάσκετ που στον Παναθηναικό θέλουν να το διοργανώνουν κάθε χρόνο.

 

Θάνος Φωτόπουλος
Θάνος Φωτόπουλος
fotopoulos@kingsport.gr - Γεννήθηκα στην Αθήνα στις αρχές της δεκαετίας του 1980 και μεγάλωσα σε μια κατεξοχήν μπασκετική γειτονιά το Παγκράτι. Το "σαράκι" της δημοσιογραφίας μπήκε από πολύ νωρίς μέσα μου. Ήμουν στο γυμνάσιο όταν πρωτοξεκίνησα να γράφω και να κρατώ σημειώσεις για τους αγώνες. Αυτή ήταν και η σπίθα που άναψε τη φλόγα μέσα μου.
Η φλόγα δεν έσβησε και έτσι μετά το λύκειο, πήγα σε μια σχολή δημοσιογραφίας και πλέον είμαι μάχιμος υπηρέτης του αθλητικού ρεπορτάζ πάντα μέσα από τον ηλεκτρονικό τύπο, ενώ εδώ και μερικά χρόνια η φωνή μου ακούγεται μέσα από μαγικό χώρο του ραδιοφώνου.
Η σχέση μου με το Kingsport.gr κρατάει σχεδόν από τα "γεννοφάσκια" του σαιτ όπου καλύπτω το ρεπορτάζ μπάσκετ του Παναθηναϊκού, αλλά και όλα όσα αφορούν τη γυναικεία πλευρά του αθλητισμού, χωρίς όμως ποτέ να αρνούμαι να βοηθάω σε ο,τι και αν χρειαστεί.
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου