Τέλος στη συνεργασία Dogus- Φενέρμπαχτσε

Euroleague 10/07/2018

Νέο χορηγό καλείται να βρει η πρωταθλήτρια Τουρκίας Φενέρμπαχτσε καθώς με ανακοίνωση της γνωστοποίησε το τέλος της συνεργασίας της με την κατασκευαστική Dogus μετά από ένα χρόνο απολύτως επιτυχημένης συνεργασίας.

Συγκεκριμένα, ο τουρκικός σύλλογος ανέφερε μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του:

"Ακολουθώντας την χορηγική συμφωνία με την Dogus Group, η ομάδα μπάσκετ ανδρών του συλλόγου είχε την σεζόν την ονομασία Φενέρμπαχτσε Dogus και πορεύτηκε με αυτο τον σπουδαίο οργανισμό στην EuroLeague, έχοντας κατακτήσει ήδη έναν τίτλο στην διοργάνωση και κατέκτησε το πρωτάθλημα την φετινή σεζόν.

Αφήνοντας πίσω μας μία πετυχημένη σεζόν, η συμφωνία με με την Dogus Group ολοκληρώθηκε. Στην διάρκεια της συμφνάις η συνύπαρξη της Dogus Group και της ομάδας μας είναι ένα παράδειγμα αθλητικής επιτυχίας και επικοινωνίας".

Σύμφωνα με τους Τούρκους, το μπάτζετ της Φενέρμπαχτσε δεν πρόκειται να επηρεαστεί από την αποχώρηση της Dogus Group.

Θάνος Φωτόπουλος
Θάνος Φωτόπουλος
fotopoulos@kingsport.gr - Γεννήθηκα στην Αθήνα στις αρχές της δεκαετίας του 1980 και μεγάλωσα σε μια κατεξοχήν μπασκετική γειτονιά το Παγκράτι. Το "σαράκι" της δημοσιογραφίας μπήκε από πολύ νωρίς μέσα μου. Ήμουν στο γυμνάσιο όταν πρωτοξεκίνησα να γράφω και να κρατώ σημειώσεις για τους αγώνες. Αυτή ήταν και η σπίθα που άναψε τη φλόγα μέσα μου.
Η φλόγα δεν έσβησε και έτσι μετά το λύκειο, πήγα σε μια σχολή δημοσιογραφίας και πλέον είμαι μάχιμος υπηρέτης του αθλητικού ρεπορτάζ πάντα μέσα από τον ηλεκτρονικό τύπο, ενώ εδώ και μερικά χρόνια η φωνή μου ακούγεται μέσα από μαγικό χώρο του ραδιοφώνου.
Η σχέση μου με το Kingsport.gr κρατάει σχεδόν από τα "γεννοφάσκια" του σαιτ όπου καλύπτω το ρεπορτάζ μπάσκετ του Παναθηναϊκού, αλλά και όλα όσα αφορούν τη γυναικεία πλευρά του αθλητισμού, χωρίς όμως ποτέ να αρνούμαι να βοηθάω σε ο,τι και αν χρειαστεί.
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου