Ντελ Πιέρο: «H αγορά του Ρονάλντο βάζει τη Γιουβέντους σε ένα άλλο επίπεδο!»

Ευρώπη 11/07/2018

Ο εμβληματικός αρχηγός της Γιουβέντους, Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο πήρε θέση για την μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο και δήλωσε πώς με την απόκτηση του Πορτογάλου στάρ, η «Μεγάλη Κυρία» αυξάνει τις πιθανότητές της για κατάκτηση του Champions League.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Η απόκτηση Ρονάλντο είναι κάτι πολύ μεγάλο, όχι μόνο για τη Γιουβέντους και την πόλη του Τορίνο, αλλά και για την Ιταλία, επειδή οι αντίπαλοί της Γιουβέντους θα προσπαθήσουν να ενισχυθούν όλο και περισσότερο για να την αντιμετωπίσουν. Αυτή η αγορά βάζει την ομάδα του Αλέγκρι σε ένα άλλο επίπεδο,

Ο Ρονάλντο είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, ο οποίος αποδέχτηκε μια σημαντική πρόκληση αυτή της Serie A, στην οποία θα προσπαθήσει να δείξει την αξία του και να επιβεβαιώσει ότι θέλει ακόμα να νικήσει.

Η «νοοτροπία Ρονάλντο και Γιουβέντους είναι πολύ παρόμοια, αφού σκέφτονται τον επόμενο μεγάλο στόχο και όχι αυτό που κέρδισαν τελευταία. Τώρα ο στόχος είναι να κερδίσει ξανά το Champions League»

Δημήτρης Μαγγανάρης
Δημήτρης Μαγγανάρης
maganaris@kingsport.gr - Γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα στο Περιστέρι. Κολλημένος με την μπάλα από μικρή ηλικία, συνεχίζω με αυτή από τον χώρο της δημοσιογραφίας. Απόφοιτος της σχολής δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1, όπου έκανα και την πρακτική μου στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1. Στη συνέχεια, ραδιοφωνικός παραγωγός και παραγωγή στο ραδιόφωνο ΑΡΤ. Ο γραπτός τύπος με κέρδισε και η εφημερίδα Παρασκήνιο, μου έδωσε την ευκαιρία να αρθρογραφώ και να είμαι υπεύθυνος στο αθλητικό τμήμα. Παράλληλα, ξεκίνησα μία δικιά μου προσπάθεια και το www.kingsport.gr έγινε το νέο μου αμόρε! Υπεύθυνος, αρχισυντάκτης και δημοσιογράφος του Ατρομήτου (Άντρες- Κ20- γυναικεία ομάδα) σας μεταφέρω τις ειδήσεις διαδικτυακά.
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου