Επαγγελματίας με την Έβερτον ο Κωσταντίνος Ουζουνίδης

Ευρώπη 11/07/2018

Επαγγελματίας στην Έβερτον έγινε ο 18 χρόνος ομογενής από την Αυστραλία Κωνσταντίνος Ουζουνίδης  . Η διάρκεια του συμβολαίου του Ελληνοαυστραλού είναι για να ένα χρόνο με την ομάδα του Μάρκο Σίλβα .  

Ο νεαρός αμυντικός την πέρυσι έπαιζε στην Κ23 των ζαχαρωτών με την απόδοση του να είναι εξαιρετική. Κάνοντας τους ιθύνοντες του συλλόγου να τον προβιβάσουν στην μεγάλη ομάδα .

Ο νεαρός στις πρώτες του δηλώσεις εμφανίστηκε χαρούμενος αλλά και το έχει μεγάλη  ευθύνη να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες του Αγγλικού συλλόγου .

Αναλυτικά όσα είπε :

«Για κάποιον που επιθυμεί να γίνει επαγγελματίας, αυτό το γεγονός είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Νοιώθω πως η περασμένη σεζόν ήταν πολύ μεγάλη για μένα. Τραυματίστηκα, πέρασα αρκετό χρόνο στο γυμναστήριο και όλοι με βοήθησαν να επιστρέψω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι προπονητές μου Πολ Τέιτ και Ντέιβιντ Άνσουόρθ με βοήθησαν στα πάντα. Ο Ντέιβιντ Άνσουόρθ στο μισό του περσινού πρωταθλήματος έφυγε για την πρώτη ομάδα, έτσι γνωρίζει καλά τι χρειάζεται για να φθάσεις ως εκεί. Θέλει να με βοηθήσει να γίνω ένας καλός αμυντικός».

Αντώνης Μουστάκας
Αντώνης Μουστάκας
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου