Α2 Γυναικών: Σημαντική ενίσχυση για Αγία Παρασκευή

Γυναικείο μπάσκετ 11/07/2018

Σημαντικές προσθήκες έκανε στο αγωνιστικό της ρόστερ η Αγία Παρασκευή που συμπληρώνει το "παζλ" εν όψει του νέου πολύ ανταγωνιστικού και απαιτητικού πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής.

Συγκεκριμένα η "Σάντα" απέκτησε την Αναστασία Τσέρου από την Νίκη Λευκάδας,την Αγγελική Γκαγκανάτσιου από τον Παναθηναικό, την Ελευθερία Ακρίβου από τα Χανιά,ενω στην ομάδα επέστρεψε και η Χριστίνα Κοντογιάνννη από τα Καλύβια.

Θάνος Φωτόπουλος
Θάνος Φωτόπουλος
fotopoulos@kingsport.gr - Γεννήθηκα στην Αθήνα στις αρχές της δεκαετίας του 1980 και μεγάλωσα σε μια κατεξοχήν μπασκετική γειτονιά το Παγκράτι. Το "σαράκι" της δημοσιογραφίας μπήκε από πολύ νωρίς μέσα μου. Ήμουν στο γυμνάσιο όταν πρωτοξεκίνησα να γράφω και να κρατώ σημειώσεις για τους αγώνες. Αυτή ήταν και η σπίθα που άναψε τη φλόγα μέσα μου.
Η φλόγα δεν έσβησε και έτσι μετά το λύκειο, πήγα σε μια σχολή δημοσιογραφίας και πλέον είμαι μάχιμος υπηρέτης του αθλητικού ρεπορτάζ πάντα μέσα από τον ηλεκτρονικό τύπο, ενώ εδώ και μερικά χρόνια η φωνή μου ακούγεται μέσα από μαγικό χώρο του ραδιοφώνου.
Η σχέση μου με το Kingsport.gr κρατάει σχεδόν από τα "γεννοφάσκια" του σαιτ όπου καλύπτω το ρεπορτάζ μπάσκετ του Παναθηναϊκού, αλλά και όλα όσα αφορούν τη γυναικεία πλευρά του αθλητισμού, χωρίς όμως ποτέ να αρνούμαι να βοηθάω σε ο,τι και αν χρειαστεί.
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου