Συνεχίζει με τον «κορμό» του ο ΠΑΣ Γιάννινα

Γυναικείο μπάσκετ 11/07/2018

Στις παίκτριες που κατάφεραν να τον ανεβάσουν στην Α2 Γυναικών θα στηριχθεί και την καινούρια σεζόν, στο Βόρειο Όμιλο, ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι διοικούντες τις Γιαννιώτισσες κατέληξαν σε συμφωνία με τις Δήμητρα Γιωτίτσα, Αγγελίνα Χρηστάκη, Δανάη Χήτα, Σοφία Βρασταμηνού, Ρούλα Πανούτσου, Αθηνά Μπουκουβάλα, Ροδάνδη Μπάτου και Ελένη Κατσίδου, προκειμένου να τις ενισχύσουν και τη νέα αγωνιστική περίοδο, ενώ στην πρώτη ομάδα αποφασίστηκε να προωθηθεί η Νεανίδα Δέσποινα Βλαχοπούλου.

Η ανακοίνωση: «Ο σχεδιασμός της ομάδος φτάνει προς το τέλος της και όλες οι συζητήσεις της διοικούσας δείχνουν να έχουν αίσιο τέλος. Έτσι με μεγάλη χαρά ανακοινώνεται η ανανέωση για τη νέα χρονιά της παίχτριας Δήμητρας Γιωτίτσα καθώς επίσης και των παιχτριών: ΧρηστάκηΑγγελίνα, Χήτα Δανάη, Βρασταμηνού Σοφία, Πανούτσου Ρούλα, Μπουκουβάλα Αθηνά, Μπάτου Ροδάνθη, Κατσίδου Ελένη.

Επίσης, όπως και κάθε χρόνο έτσι και φέτος, πάγια τακτική πλέον της διοίκησης η προώθηση παιχτριών από τα τμήματα υποδομών, θα προπονείται με το γυναικείο τμήμα η ΔέσποιναΒλαχοπούλου η οποία ανήκει στο τμήμα νεανίδων του συλλόγου. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ WBC… Αγάπη διαρκείας».

Γιάννης Δρόσος
Γιάννης Δρόσος
ioannis.drossos@yahoo.gr
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου