Παρελθόν από την Αργεντινή ο Σαμπάολι

Μουντιάλ 2018 15/07/2018

Μετά από την τραγωδία της Αργεντινής στο Μουντίαλ της Ρωσίας, ο Χόρχε Σαμπαόλι αποτελούσε «ξένο σώμα» για την εθνική ομάδα της Αργεντινής.

Όμως η υψηλή ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιο του, περίπου στα 20 εκατ., αποτελούσε αγκάθι για την ομοσπονδία της Αργεντινής

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα του τύπου της Αργεντινής, οι δύο πλευρές συμφώνησαν στην καταβολή δύο εκατομμυρίων δολλαρίων ως αποζημίωση στον έμπειρο τεχνικό, προκειμένου να ανακοινωθεί -πιθανότατα την Δευτέρα- η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους.

 

Δημήτρης Μαγγανάρης
Δημήτρης Μαγγανάρης
maganaris@kingsport.gr - Γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα στο Περιστέρι. Κολλημένος με την μπάλα από μικρή ηλικία, συνεχίζω με αυτή από τον χώρο της δημοσιογραφίας. Απόφοιτος της σχολής δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1, όπου έκανα και την πρακτική μου στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1. Στη συνέχεια, ραδιοφωνικός παραγωγός και παραγωγή στο ραδιόφωνο ΑΡΤ. Ο γραπτός τύπος με κέρδισε και η εφημερίδα Παρασκήνιο, μου έδωσε την ευκαιρία να αρθρογραφώ και να είμαι υπεύθυνος στο αθλητικό τμήμα. Παράλληλα, ξεκίνησα μία δικιά μου προσπάθεια και το www.kingsport.gr έγινε το νέο μου αμόρε! Υπεύθυνος, αρχισυντάκτης και δημοσιογράφος του Ατρομήτου (Άντρες- Κ20- γυναικεία ομάδα) σας μεταφέρω τις ειδήσεις διαδικτυακά.
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου