Ντιντιέ Ντεσάμπ: «Είναι θαυμάσιο! Μία νεανική ομάδα στην κορυφή του κόσμου»

Μουντιάλ 2018 16/07/2018

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάμπ μετά το θρίαμβο της Γαλλίας, στην συνέντευξη τύπου  αφιέρωσε την κατάκτηση του τρόπαιου στους Γάλλους. Ο 49χρόνος τεχνικός τόνισε πως η ομάδα  του μετά τον χαμένο τελικό στο Euro οι παίκτες του πήραν ένα σημαντικό μάθημα . Ο Αντουάν Γκριεζμάν από την πλευρά του επέπλεε σε πελάγη ευτυχίας

Αναλυτικά όσα είπαν :

Ντιντιέ Ντεσάμπ «Είναι θαυμάσιο! Μία νεανική ομάδα στην κορυφή του κόσμου. Κάποιοι είναι πρωταθλητές σε ηλικία 19 ετών. Δεν κάναμε μεγάλο παιχνίδι, αλλά δείξαμε πνευματική ποιότητα και εν πάσει περιπτώσει, σκοράραμε τέσσερα γκολ. Αξίζαμε τη νίκη.

Η ομάδα δούλεψε πολύ σκληρά και είχαμε κάποιες δύσκολες στιγμές στην πορεία. Μας πόνεσε πολύ η απώλεια του EURO πριν από δύο χρόνια, αλλά μας έκανε παράλληλα να μάθουμε. Η νίκη αυτή δεν είναι δική μου, οι παίκτες κέρδισαν τον αγώνα. Δουλέψαμε πολύ για 55 ημέρες. Αυτή είναι η απόλυτη στέψη. Είμαστε περήφανοι που είμαστε Γάλλοι, που είμαστε "μπλε". Η νίκη μας ανήκει σε αυτούς», τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο Ντεσάμπ, πριν αναφωνήσει «Vive le Republic (Ζήτω η Δημοκρατία)».

Αντουάν Γκριεζμάν: «Δεν ξέρω πού βρίσκομαι!». «Είμαι αληθινά χαρούμενος. Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς, η Κροατία έκανε μεγάλο παιχνίδι, αλλά επιστρέψαμε και καταφέραμε να κάνουμε τη διαφορά. Ανυπομονούμε να σηκώσουμε το Κύπελλο και να το πάρουμε μαζί μας στη Γαλλία», υπογράμμισε ο επιθετικός των «τρικολόρ».

Αντώνης Μουστάκας
Αντώνης Μουστάκας
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου