Στην Μαδρίτη το Copa del Ray

Ευρωπαϊκό μπάσκετ 16/07/2018

Στην πρωτεύουσα της Ισπανίας την Μαδρίτη θα διεξαχθεί το φετινό Final 8 του κυπέλλου όπως ανακοινώθηκε τη Δευτέρα(16/7).

Στην ψηφοφορία που έγινε, 16 ομάδες από τις 18 ψήφισαν υπέρ, με αποτέλεσμα η διοργάνωση να επιστρέψει μετά το 2011 και πάλι στην Μαδρίτη.

Παράλληλα ανακοινώθηκε οτι το Supercopa θα διοργανωθεί 21-22 Σεπτεμβρίου, με τις Ομπραδόιρο (οικοδέσποινα), Μπαρτσελόνα, Ρεάλ και Μπασκόνια, ενώ το πρωτάθλημα της ACB θα ξεκινήσει στις 27 Σεπτεμβρίου.

Θάνος Φωτόπουλος
Θάνος Φωτόπουλος
fotopoulos@kingsport.gr - Γεννήθηκα στην Αθήνα στις αρχές της δεκαετίας του 1980 και μεγάλωσα σε μια κατεξοχήν μπασκετική γειτονιά το Παγκράτι. Το "σαράκι" της δημοσιογραφίας μπήκε από πολύ νωρίς μέσα μου. Ήμουν στο γυμνάσιο όταν πρωτοξεκίνησα να γράφω και να κρατώ σημειώσεις για τους αγώνες. Αυτή ήταν και η σπίθα που άναψε τη φλόγα μέσα μου.
Η φλόγα δεν έσβησε και έτσι μετά το λύκειο, πήγα σε μια σχολή δημοσιογραφίας και πλέον είμαι μάχιμος υπηρέτης του αθλητικού ρεπορτάζ πάντα μέσα από τον ηλεκτρονικό τύπο, ενώ εδώ και μερικά χρόνια η φωνή μου ακούγεται μέσα από μαγικό χώρο του ραδιοφώνου.
Η σχέση μου με το Kingsport.gr κρατάει σχεδόν από τα "γεννοφάσκια" του σαιτ όπου καλύπτω το ρεπορτάζ μπάσκετ του Παναθηναϊκού, αλλά και όλα όσα αφορούν τη γυναικεία πλευρά του αθλητισμού, χωρίς όμως ποτέ να αρνούμαι να βοηθάω σε ο,τι και αν χρειαστεί.
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου