Εμπλοκή στη μεταγραφή Νάναλι στην Μπασκόνια

Euroleague 29/07/2018

Δεν φαίνεται τελικά να προχωράει η περίπτωση μεταγραφής του Τζέιμς Νάναλι στην Μπασκόνια, που βρέθηκε μια ανάσα από τους Βάσκους.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με Ισπανικά δημοσιεύματα ο παίκτης έχει ως βασική προτεραιότητα το ΝΒΑ κάτι που έχει προκαλέσει τη δυσαρέσκεια του ισχυρού άνδρα της Μπασκόνια  Χοσεάν Κερεχέτα.

Έτσι ύστερα από αυτή την εξέλιξη η Μπασκόνια έχει στρέψει το ενδιαφέρον της στον Έριν Γκρίν.

Θάνος Φωτόπουλος
Θάνος Φωτόπουλος
fotopoulos@kingsport.gr - Γεννήθηκα στην Αθήνα στις αρχές της δεκαετίας του 1980 και μεγάλωσα σε μια κατεξοχήν μπασκετική γειτονιά το Παγκράτι. Το "σαράκι" της δημοσιογραφίας μπήκε από πολύ νωρίς μέσα μου. Ήμουν στο γυμνάσιο όταν πρωτοξεκίνησα να γράφω και να κρατώ σημειώσεις για τους αγώνες. Αυτή ήταν και η σπίθα που άναψε τη φλόγα μέσα μου.
Η φλόγα δεν έσβησε και έτσι μετά το λύκειο, πήγα σε μια σχολή δημοσιογραφίας και πλέον είμαι μάχιμος υπηρέτης του αθλητικού ρεπορτάζ πάντα μέσα από τον ηλεκτρονικό τύπο, ενώ εδώ και μερικά χρόνια η φωνή μου ακούγεται μέσα από μαγικό χώρο του ραδιοφώνου.
Η σχέση μου με το Kingsport.gr κρατάει σχεδόν από τα "γεννοφάσκια" του σαιτ όπου καλύπτω το ρεπορτάζ μπάσκετ του Παναθηναϊκού, αλλά και όλα όσα αφορούν τη γυναικεία πλευρά του αθλητισμού, χωρίς όμως ποτέ να αρνούμαι να βοηθάω σε ο,τι και αν χρειαστεί.
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου