Εξοφλήθηκε ο Εσιέν, επόμενος σειρά ο Λέτο

Παναθηναϊκός 02/08/2018

Έκλεισε και τυπικά η υπόθεση Εσιέν στον Παναθηναϊκό.

Η «πράσινη» ΠΑΕ πλήρωσε και τη δόση του Ιουλίου (ύψους 50.000 ευρώ) στον Γκανέζο ποδοσφαιριστή, οποίος πλέον εξοφλήθηκε οριστικά από τον ελληνικό σύλλογο.

Όσον αφορά τον Λέτο, οι δύο πλευρές συμφώνησαν να υπάρξει προθεσμία μίας εβδομάδας, προκειμένου να υπάρξει συμφωνία για το χρονοδιάγραμμα αποπληρωμής του παίκτη.

Δημήτρης Μαγγανάρης
Δημήτρης Μαγγανάρης
maganaris@kingsport.gr - Γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα στο Περιστέρι. Κολλημένος με την μπάλα από μικρή ηλικία, συνεχίζω με αυτή από τον χώρο της δημοσιογραφίας. Απόφοιτος της σχολής δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1, όπου έκανα και την πρακτική μου στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1. Στη συνέχεια, ραδιοφωνικός παραγωγός και παραγωγή στο ραδιόφωνο ΑΡΤ. Ο γραπτός τύπος με κέρδισε και η εφημερίδα Παρασκήνιο, μου έδωσε την ευκαιρία να αρθρογραφώ και να είμαι υπεύθυνος στο αθλητικό τμήμα. Παράλληλα, ξεκίνησα μία δικιά μου προσπάθεια και το www.kingsport.gr έγινε το νέο μου αμόρε! Υπεύθυνος, αρχισυντάκτης και δημοσιογράφος του Ατρομήτου (Άντρες- Κ20- γυναικεία ομάδα) σας μεταφέρω τις ειδήσεις διαδικτυακά.
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου