Χατζηβασιλείου: Το ίδιο συγκεντρωμένες και με το Ισραήλ

Γυναικείο μπάσκετ 05/08/2018

Μετά την εύκολη επικράτηση επί της Ελβετίας οι διεθνείς μας έχουν πλέον στραμμένο το βλέμμα τους στο παιχνίδι με το Ισραήλ.

 H Ιωάννα Χατζηβασιλείου δήλωσε στην επίσημη σελίδα της ομοσπονδίας: «Κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση με την Ελβετία. Ήμασταν συγκεντρωμένες για 40 λεπτά ελέγχοντας το ρυθμό και τα ριμπάουντ, κάτι που δεν είχαμε καταφέρει να κάνουμε στο παιχνίδι με τη Λιθουανία. Βελτιώσαμε την άμυνά μας και εφαρμόσαμε όλα όσα κάνουμε στις προπονήσεις. Το παιχνίδι με το Ισραήλ θα είναι πιο δύσκολο. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε σκληρά, να είμαστε συγκεντρωμένες όπως ήμασταν σήμερα και να περιορίσουμε τα λάθη μας».   

Θάνος Φωτόπουλος
Θάνος Φωτόπουλος
fotopoulos@kingsport.gr - Γεννήθηκα στην Αθήνα στις αρχές της δεκαετίας του 1980 και μεγάλωσα σε μια κατεξοχήν μπασκετική γειτονιά το Παγκράτι. Το "σαράκι" της δημοσιογραφίας μπήκε από πολύ νωρίς μέσα μου. Ήμουν στο γυμνάσιο όταν πρωτοξεκίνησα να γράφω και να κρατώ σημειώσεις για τους αγώνες. Αυτή ήταν και η σπίθα που άναψε τη φλόγα μέσα μου.
Η φλόγα δεν έσβησε και έτσι μετά το λύκειο, πήγα σε μια σχολή δημοσιογραφίας και πλέον είμαι μάχιμος υπηρέτης του αθλητικού ρεπορτάζ πάντα μέσα από τον ηλεκτρονικό τύπο, ενώ εδώ και μερικά χρόνια η φωνή μου ακούγεται μέσα από μαγικό χώρο του ραδιοφώνου.
Η σχέση μου με το Kingsport.gr κρατάει σχεδόν από τα "γεννοφάσκια" του σαιτ όπου καλύπτω το ρεπορτάζ μπάσκετ του Παναθηναϊκού, αλλά και όλα όσα αφορούν τη γυναικεία πλευρά του αθλητισμού, χωρίς όμως ποτέ να αρνούμαι να βοηθάω σε ο,τι και αν χρειαστεί.
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου