Το πρόγραμμα της προετοιμασίας του Κολοσσού

Α1 μπάσκετ Ανδρών 07/08/2018

Το πρόγραμμα της προετοιμασίας καθώς και τα φιλικά που θα δώσει στο ίδιο διάστημα γνωστοποίησε η ομάδα του Κολοσσού Ρόδου με την πρώτη συνάντηση να έχει οριστεί για τις 27 Αυγούστου εκεί όπου ο νέος τεχνικός  Νίκος Βετούλας θα ξεκινήσει το χτίσιμο της ομάδας με βάση τα πλάνα που έχει στο μυαλό του.

Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του Κολοσσού θα γίνει στην Ρόδο και στις 5 Σεπτεμβρίου οι "θαλασσί" θα αναχωρήσουν για την Καρδίτσα, όπου θα παραμείνουν ως τις 18 του ίδιου μήνα.

Στη συνέχεια η ομάδα θα αναχωρήσει για την Θεσσαλονίκη και στις 20 Σεπτεμβρίου θα επιστρέψει στην βάση της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

"Στις 27 Αυγούστου είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση του Κολοσσού H Hotels, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι προπονήσεις στη Ρόδο θα συνεχιστούν μέχρι και τις 4 Σεπτεμβρίου. Στη συνέχεια, η ομάδα μας θα αναχωρήσει την επομένη με προορισμό την Καρδίτσα, όπου θα δώσει τα πρώτα της φιλικά παιχνίδια απέναντι σε Ερμή Αγιάς, Καρδίτσα και Άρη.

Η αποστολή θα αναχωρήσει από τη θεσσαλική πόλη στις 18 του ίδιου μήνα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να λάβει μέρος στο τουρνουά «Μαυροσκούφεια» (18-19/9).

Η επιστροφή στη Ρόδο είναι προγραμματισμένη για τις 20 Σεπτεμβρίου, με τον κύκλο των φιλικών αγώνων να κλείνει με δύο τεστ απέναντι στο Ρέθυμνο (28-29/9).

Αναλυτικά το πρόγραμμα των φιλικών:

- Κολοσσός H Hotels-Ερμής Αγιάς 8/9 Καρδίτσα

- Κολοσσός H Hotels-Καρδίτσα 11/9 Καρδίτσα

- Κολοσσός H Hotels-Άρης 15/9 Καρδίτσα

- Τουρνουά Μαυροσκούφεια 18-19/9 Θεσσαλονίκη

- Κολοσσός H Hotels-Ρέθυμνο 28/9 Ρόδος

- Κολοσσός H Hotels-Ρέθυμνο 29/9 Ρόδος".

Θάνος Φωτόπουλος
Θάνος Φωτόπουλος
fotopoulos@kingsport.gr - Γεννήθηκα στην Αθήνα στις αρχές της δεκαετίας του 1980 και μεγάλωσα σε μια κατεξοχήν μπασκετική γειτονιά το Παγκράτι. Το "σαράκι" της δημοσιογραφίας μπήκε από πολύ νωρίς μέσα μου. Ήμουν στο γυμνάσιο όταν πρωτοξεκίνησα να γράφω και να κρατώ σημειώσεις για τους αγώνες. Αυτή ήταν και η σπίθα που άναψε τη φλόγα μέσα μου.
Η φλόγα δεν έσβησε και έτσι μετά το λύκειο, πήγα σε μια σχολή δημοσιογραφίας και πλέον είμαι μάχιμος υπηρέτης του αθλητικού ρεπορτάζ πάντα μέσα από τον ηλεκτρονικό τύπο, ενώ εδώ και μερικά χρόνια η φωνή μου ακούγεται μέσα από μαγικό χώρο του ραδιοφώνου.
Η σχέση μου με το Kingsport.gr κρατάει σχεδόν από τα "γεννοφάσκια" του σαιτ όπου καλύπτω το ρεπορτάζ μπάσκετ του Παναθηναϊκού, αλλά και όλα όσα αφορούν τη γυναικεία πλευρά του αθλητισμού, χωρίς όμως ποτέ να αρνούμαι να βοηθάω σε ο,τι και αν χρειαστεί.
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου