Παρελθόν από τον Άρη ο Σπυριδωνίδης

Γυναικείο ποδόσφαιρο 08/08/2018

Χωρίς τον Γιώργο Σπυριδωνίδη θα πορευτεί η γυναικεία ομάδα του Άρη στο νέο πρωτάθλημα καθώς ο έμπειρος τεχνικός αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο των 'Κιτρίνων".

Μαζί με τον Γιώργο Σπυριδωνίδη από την τεχνική ηγεσία αποχώρησε και ο άμεσος βοηθός του Έλληνα προπονητή ο κ Παπαδίνας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας του Άρη

Ο ΑΣ Άρης ανακοινώνει ότι ο προπονητής κ. Σπυριδωνίδης καθώς και ο άμεσος συνεργάτης του κ.Παπαδίνας αποτελούν κοινή συναίνεση εδώ και λίγη ώρα παρελθόν από την ομάδα μας λόγω κάποιων επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Ο κ. Σπυριδωνίδης και ο κ.Παπαδίνας αποτέλεσαν εκ των μακροβιότερων πρπονητών που πέρασαν από το τμήμα μας αφού καθοδήγησαν την ομάδα μας για περίπου 2,5 χρόνια.

Ανέλαβαν τις τύχες του Άρη σε δύσκολες στιγμές και με πολύ σκληρή δουλειά και με μεγάλη προσήλωση στο στόχο που είχε θέση ο σύλλογος αντεπεξήλθαν στο επαρκών. Έβαλαν τις βάσεις και η ανοδική πορεία του τμήματος μας και τα αποτελέσματα δεν αφήνουν περιθώρια αμφισβητήσεις για την δουλειά τους.

Άπαντες στην οικογένεια του Άρη αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον άνθρωπο και προπονητή Γιώργο Σπυριδωνίδη κι τον συνεργάτη του Σάκη Παπαδίνα για όσα πρόσφεραν και όσα πέτυχαν με την ομάδα μας.

Ο ΑΣ Άρης και ο υπεύθυνος του τμήματος κ.Βουτσάς εύχονται καλή συνέχεια προσωπική και επαγγελματική επιτυχία.

Θάνος Φωτόπουλος
Θάνος Φωτόπουλος
fotopoulos@kingsport.gr - Γεννήθηκα στην Αθήνα στις αρχές της δεκαετίας του 1980 και μεγάλωσα σε μια κατεξοχήν μπασκετική γειτονιά το Παγκράτι. Το "σαράκι" της δημοσιογραφίας μπήκε από πολύ νωρίς μέσα μου. Ήμουν στο γυμνάσιο όταν πρωτοξεκίνησα να γράφω και να κρατώ σημειώσεις για τους αγώνες. Αυτή ήταν και η σπίθα που άναψε τη φλόγα μέσα μου.
Η φλόγα δεν έσβησε και έτσι μετά το λύκειο, πήγα σε μια σχολή δημοσιογραφίας και πλέον είμαι μάχιμος υπηρέτης του αθλητικού ρεπορτάζ πάντα μέσα από τον ηλεκτρονικό τύπο, ενώ εδώ και μερικά χρόνια η φωνή μου ακούγεται μέσα από μαγικό χώρο του ραδιοφώνου.
Η σχέση μου με το Kingsport.gr κρατάει σχεδόν από τα "γεννοφάσκια" του σαιτ όπου καλύπτω το ρεπορτάζ μπάσκετ του Παναθηναϊκού, αλλά και όλα όσα αφορούν τη γυναικεία πλευρά του αθλητισμού, χωρίς όμως ποτέ να αρνούμαι να βοηθάω σε ο,τι και αν χρειαστεί.
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου