Το νέο επιτελείο του Άρη

Α1 μπάσκετ Ανδρών 08/08/2018

Η ΚΑΕ Άρης ανακοίνωσε τη σύνθεση του επιτελείου της επόμενης χρονιάς το οποίο περιλαμβάνει νέες προσθήκες.

Για την ακρίβεια ρόλο general manager αναλαμβάνει ο Θωμάς Ντούλης και team manager ο Αλέξανδρος Αναστασιάδης. Στην ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρεται… «Τον προπονητή της ομάδας μας, Βαγγέλη Αγγέλου θα πλαισιώσουν στο τεχνικό επιτελείο οι εξής:  

Βοηθοί προπονητή: Σάββας Καμπερίδης, Δημήτρης Νικολαΐδης, Βαγγέλης Σπυρίδης

Γυμναστής: Παναγιώτης Ζάλογγος

Υπεύθυνος εξοπλισμού: Γιάννης Νικητάκης

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΘΩΜΑ ΝΤΟΥΛΗ

O Θωμάς Ντούλης είναι γεννημένος στη Φλώρινα στις 8/8/1978. Είναι απόφοιτος του Αλεξάνδρειου Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης και κάτοχος διπλώματος προπονητικής Καλαθοσφαίρισης.

Η επαγγελματική του προϋπηρεσία περιλαμβάνει ένα χρόνο απασχόλησης στο τμήμα Στατιστικής Ανάλυσης της εταιρείας «Μανδύλας Α.Ε.», 7 χρόνια απασχόλησης στην «Τράπεζα Κύπρου» στο τμήμα Υποστήριξης Πελατών/Πωλήσεις και 5 χρόνια απασχόλησης στην «Τράπεζα Πειραιώς» στο τμήμα Αναδιαρθρώσεων Δανείων Επιχειρήσεων. 

Κατά την προπονητική του προϋπηρεσία έχει βρεθεί στους πάγκους των Κ.Σ. ΓΕΦΥΡΑΣ, Α.Μ.Ο. ΓΑΛΑΞΙΑΣ, Α.Ε. ΠΥΛΑΙΑΣ κ.α..

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ

Ο Αλέξανδρος Αναστασιάδης γεννήθηκε στις 14/12/1998 στη Θεσσαλονίκη.

Είναι απόφοιτος του Αμερικάνικου Κολεγίου «ΑΝΑΤΟΛΙΑ» και παράλληλα με την ενασχόληση του ως team manager στην ΚΑΕ ΑΡΗΣ, σπουδάζει στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Είναι γνώστης της Αγγλικής και της Γαλλικής γλώσσας.

Υπήρξε αθλητής των ομάδων καλαθοσφαίρισης: ΜΓΣ ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ, ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ και ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ. Διετέλεσε στέλεχος του τμήματος Marketing της ΚΑΕ ΑΡΗΣ τη σεζόν 2017-2018, καθώς και συνεργάτης του αγωνιστικού τμήματος.

Kingsport Team
Kingsport Team
info@kingsport.gr
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου