Σάρι: «Ο Αζάρ θα είναι μαζί μας»

Ευρώπη 10/08/2018

Ο προπονητής της Τσέλσι Μαουρίτσιο Σάρι στην συνέντευξη τύπου της ομάδας τόνισε ότι ο Εντέν Αζάρ θα παραμείνει κάτοικος Λονδίνου.

Ο Ιταλός τεχνικός είπε ότι είναι χαρούμενος για την απόκτηση του Κόβασιτς και Κέπα

Αναλυτικά όσα είπε:

 «Είναι αδύνατο (σ.σ. το να φύγει ο Αζάρ). Είναι αδύνατο γιατί εδώ η αγορά έχει κλείσει. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε, πλέον, σημαντικούς παίκτες, οπότε πιστεύω είναι αδύνατο να φύγει .Ο Αζάρ είναι μαζί μας. Έχω μιλήσει μαζί του τρεις ή τέσσερις φορές για τα πάντα και δεν αναφέρθηκε καθόλου στην αγορά μεταγραφών. Οπότε πιστεύω ότι είναι πολύ χαρούμενος που παίζει εδώ.

Δε θέλω να συζητήσω για συμβόλαια. Δεν είναι η δουλεία μου. Η δουλεία μου είναι στον αγωνιστικό χώρο, να βελτιώσω τους παίκτες. Η δουλειά μου είναι να προσπαθώ να κερδίζω παιχνίδια και όχι να υπογράφω συμβόλαια. Ωστόσο, έχω δει έναν παίκτη που είναι χαρούμενος να παίζει εδώ, οπότε θεωρώ ότι ένα νέο συμβόλαιο δε θα αποτελέσει πρόβλημα.

Είμαι πολύ χαρούμενος. Η θέση του Κουρτουά ήταν ξεκάθαρη ότι ήθελε να φύγει. Υπήρχαν κάποιοι προσωπικοί λόγοι τους οποίους, πραγματικά, δε γνωρίζω. Όμως, αγοράσαμε τερματοφύλακα, έναν από τους πιο σημαντικούς στην Ευρώπη. Είμαι ικανοποιημένος. Ο Κάβασιτς έχει, επίσης, τα χαρακτηριστικά που θέλουμε. Το ροστερ έχει κλείσει».

 

Αντώνης Μουστάκας
Αντώνης Μουστάκας
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου