Α1 Γυναικών: Άκυρη η μεταγραφή Σταμολάμπρου στον Ολυμπιακό

Γυναικείο μπάσκετ 11/08/2018

Απόφαση η οποία δικαιώνει τον ΠΑΟΚ ΚΥΝΑ πήρε η ΕΟΚ που ακύρωσε την μεταγραφή της Άννας Νίκης Σταμολάμπρου στον Ολυμπιακό με την νεαρή Ελληνίδα γκαρντ να πρέπει να αγωνιστεί είτε στον "Δικέφαλο" είτε σε ομάδα του εξωτερικού.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης έπρεπε ο Ολυμπιακός να πάρει τη συγκατάθεση του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ για την μετακίνηση της Σταμολάμπρου στις νταμπλούχες Ελλάδας. Κάτι τέτοιο δεν έγινε φυσικά με τον "Δικέφαλο" να καταθέτει ένσταση την οποία και κέρδισε.

Έτσι προσωρινά η μεταγραφή ακυρώνεται με την πλευρά του Ολυμπιακού να προσφεύγει στο ΑΣΕΑΔ ώστε το αρμόδιο όργανο επίλυσης αθλητικών διαφορών να αποφασίσει τελεσίδικα το τι μέλλει γενέσθαι.

Το kingsport.gr σας είχε ενημερώσει με αναλυτικό ρεπορτάζ για την υπόθεση Σταμολάμπρου καθώς και για αυτή της Πηνελόπης Παυλοπούλου με την πλευρά του Πρωτέα Βούλας να αναμένεται να καταθέσει ένσταση ακύρωσης της μεταγραφής στον Ολυμπιακό.

Θάνος Φωτόπουλος
Θάνος Φωτόπουλος
fotopoulos@kingsport.gr - Γεννήθηκα στην Αθήνα στις αρχές της δεκαετίας του 1980 και μεγάλωσα σε μια κατεξοχήν μπασκετική γειτονιά το Παγκράτι. Το "σαράκι" της δημοσιογραφίας μπήκε από πολύ νωρίς μέσα μου. Ήμουν στο γυμνάσιο όταν πρωτοξεκίνησα να γράφω και να κρατώ σημειώσεις για τους αγώνες. Αυτή ήταν και η σπίθα που άναψε τη φλόγα μέσα μου.
Η φλόγα δεν έσβησε και έτσι μετά το λύκειο, πήγα σε μια σχολή δημοσιογραφίας και πλέον είμαι μάχιμος υπηρέτης του αθλητικού ρεπορτάζ πάντα μέσα από τον ηλεκτρονικό τύπο, ενώ εδώ και μερικά χρόνια η φωνή μου ακούγεται μέσα από μαγικό χώρο του ραδιοφώνου.
Η σχέση μου με το Kingsport.gr κρατάει σχεδόν από τα "γεννοφάσκια" του σαιτ όπου καλύπτω το ρεπορτάζ μπάσκετ του Παναθηναϊκού, αλλά και όλα όσα αφορούν τη γυναικεία πλευρά του αθλητισμού, χωρίς όμως ποτέ να αρνούμαι να βοηθάω σε ο,τι και αν χρειαστεί.
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου