Πήρε Σάφτενααρ ο Ιωνικός Νικαίας

Α2 Μπάσκετ ανδρών 11/08/2018

Μεταγραφή που ταράζει να νερά της Α2 και καθιστά μεγάλο φαβορί για την άνοδο πραγματοποιήσε ο Ιωνικός Νικαίας καθώς απέκτησε τον Ολλανδό σέντερ Ρόλαντ Σάφτενααρ.

Ο Σάφτενααρ μετά από τρία χρόνια στο Ρέθυμνο και μία σεζόν στη Λάρισα, θα γίνει κάτοικος Νίκαιας αφού θα είναι ο κοινοτικός του Ιωνικού.

Ο διεθνής Ολλανδός τα έχει βρει σε όλα με τους διοικούντες του Ιωνικού και μένει μόνο η ανακοίνωση. 

Θάνος Φωτόπουλος
Θάνος Φωτόπουλος
fotopoulos@kingsport.gr - Γεννήθηκα στην Αθήνα στις αρχές της δεκαετίας του 1980 και μεγάλωσα σε μια κατεξοχήν μπασκετική γειτονιά το Παγκράτι. Το "σαράκι" της δημοσιογραφίας μπήκε από πολύ νωρίς μέσα μου. Ήμουν στο γυμνάσιο όταν πρωτοξεκίνησα να γράφω και να κρατώ σημειώσεις για τους αγώνες. Αυτή ήταν και η σπίθα που άναψε τη φλόγα μέσα μου.
Η φλόγα δεν έσβησε και έτσι μετά το λύκειο, πήγα σε μια σχολή δημοσιογραφίας και πλέον είμαι μάχιμος υπηρέτης του αθλητικού ρεπορτάζ πάντα μέσα από τον ηλεκτρονικό τύπο, ενώ εδώ και μερικά χρόνια η φωνή μου ακούγεται μέσα από μαγικό χώρο του ραδιοφώνου.
Η σχέση μου με το Kingsport.gr κρατάει σχεδόν από τα "γεννοφάσκια" του σαιτ όπου καλύπτω το ρεπορτάζ μπάσκετ του Παναθηναϊκού, αλλά και όλα όσα αφορούν τη γυναικεία πλευρά του αθλητισμού, χωρίς όμως ποτέ να αρνούμαι να βοηθάω σε ο,τι και αν χρειαστεί.
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου