Ο ερασιτέχνης ΠΑΟ δίνει δωρεάν το γήπεδο για το φιλικό

Παναθηναϊκός 12/08/2018
 Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός με ανακοίνωση του ενημερώνει ότι παραχωρεί δωρεάν το γήπεδο της Λεωφόρου για το φιλικό της 18ης Αυγούστου με τον Λεβαδειακό. Ποια είναι τα δεδομένα.
 
Η ποδοσφαιρική ομάδα του Παναθηναϊκού έχει προγραμματίσει φιλική αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό στις 18 Αυγούστου. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν μπορεί να διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ το οποίο θα χρησιμοποιήσει ως έδρα για την επόμενη σεζόν.

Οι πράσινοι αναζήτησαν γήπεδο για τον αγώνα και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν συμφωνήσει με το γήπεδο της Καλλιθέας.

Ωστόσο, με ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα του Σαββάτου ο Ερασιτέχνης παραχωρεί δωρεάν το γήπεδο της Λεωφόρου για το φιλικό της 18ης Αυγούστου. Μένει να δούμε εάν θα υπάρξει αλλαγή των δεδομένων και ποια θα είναι η αντίδραση της ΠΑΕ στη συγκεκριμένη κίνηση από την πλευρά του Παναθηναϊκού Α.Ο.

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει: "Παρά τις συνεχείς κινήσεις κατά του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού από την διοίκηση της ΠΑΕ, με αποκορύφωμα την ξαφνική κατάργηση της κάρτας φιλάθλου, που καμία επιβάρυνση δεν θα είχε για εκείνη, εμείς ως γνήσιοι Παναθηναϊκοί και «Μάνα του λόχου» οφείλουμε να κοιτάμε το καλό όλων των τμημάτων μας, συμπεριλαμβανομένου και του ταλαιπωρημένου ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ως εκ τούτου, βλέποντας ότι η ΠΑΕ δεν βρίσκει γήπεδο για το φιλικό που θέλει να δώσει στις 18 Αυγούστου , προσφέρουμε το γήπεδο της Λεωφόρου για αυτό τον αγώνα εντελώς δωρεάν».
Δημήτρης Μαγγανάρης
Δημήτρης Μαγγανάρης
maganaris@kingsport.gr - Γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα στο Περιστέρι. Κολλημένος με την μπάλα από μικρή ηλικία, συνεχίζω με αυτή από τον χώρο της δημοσιογραφίας. Απόφοιτος της σχολής δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1, όπου έκανα και την πρακτική μου στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1. Στη συνέχεια, ραδιοφωνικός παραγωγός και παραγωγή στο ραδιόφωνο ΑΡΤ. Ο γραπτός τύπος με κέρδισε και η εφημερίδα Παρασκήνιο, μου έδωσε την ευκαιρία να αρθρογραφώ και να είμαι υπεύθυνος στο αθλητικό τμήμα. Παράλληλα, ξεκίνησα μία δικιά μου προσπάθεια και το www.kingsport.gr έγινε το νέο μου αμόρε! Υπεύθυνος, αρχισυντάκτης και δημοσιογράφος του Ατρομήτου (Άντρες- Κ20- γυναικεία ομάδα) σας μεταφέρω τις ειδήσεις διαδικτυακά.
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου