Ξεκίνησε τη δουλειά ο Σβέντ

Euroleague 23/08/2018

Η Χίμκι ξεκίνησε την προετοιμασία της έν όψει της νέας χρονιάς με τον Σβεντ να είναι από τους πρώτους που πάτησε παρκέ.

Ο φυσικός ηγέτης της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα μαζί με μαζί με τους άλλους δύο «παλιούς», τον Σεργκέι Μόνια και τον Βίετσλαβ Ζάιτσεφ άρχισαν να χύνουν ποτάμια ιδρώτα προκειμένου να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στο ξεκίνημα της αγωνιστικής σεζόν.

Σιγά-σιγά θα πάρουν όλοι σειρά και ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα μπορεί να ξεκινήσει σε φουλ ρυθμούς την προετοιμασία της ομάδας του. 

Θάνος Φωτόπουλος
Θάνος Φωτόπουλος
fotopoulos@kingsport.gr - Γεννήθηκα στην Αθήνα στις αρχές της δεκαετίας του 1980 και μεγάλωσα σε μια κατεξοχήν μπασκετική γειτονιά το Παγκράτι. Το "σαράκι" της δημοσιογραφίας μπήκε από πολύ νωρίς μέσα μου. Ήμουν στο γυμνάσιο όταν πρωτοξεκίνησα να γράφω και να κρατώ σημειώσεις για τους αγώνες. Αυτή ήταν και η σπίθα που άναψε τη φλόγα μέσα μου.
Η φλόγα δεν έσβησε και έτσι μετά το λύκειο, πήγα σε μια σχολή δημοσιογραφίας και πλέον είμαι μάχιμος υπηρέτης του αθλητικού ρεπορτάζ πάντα μέσα από τον ηλεκτρονικό τύπο, ενώ εδώ και μερικά χρόνια η φωνή μου ακούγεται μέσα από μαγικό χώρο του ραδιοφώνου.
Η σχέση μου με το Kingsport.gr κρατάει σχεδόν από τα "γεννοφάσκια" του σαιτ όπου καλύπτω το ρεπορτάζ μπάσκετ του Παναθηναϊκού, αλλά και όλα όσα αφορούν τη γυναικεία πλευρά του αθλητισμού, χωρίς όμως ποτέ να αρνούμαι να βοηθάω σε ο,τι και αν χρειαστεί.
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου