Ερέμιν: «Δεν ξέρω αν θα συγχωρέσουν τον Ιτούδη σε περίπτωση μη κατάκτηση της EuroLeague»

Euroleague 23/08/2018

Ο πάλαι ποτέ προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και της εθνικής Ρωσίας υπογράμμισε ότι θα είναι δύσκολη η θέση του ΄Έλληνα τεχνικού εάν και εφόσον η ομάδα δεν... φτάσει μέχρι το τέλος της διαδρομής. 

«Οι καλύτεροι παίκτες υπάρχουν στην ομάδα. Μπορεί κάποιες φορές να υπάρχουν λανθασμένες εκτιμήσεις σε παίκτες, αλλά ποιος δεν κάνει λάθος όταν αποκτά νέους παίκτες; Τη νέα σεζόν ο Ιτούδης θα έχει και πάλι τον απόλυτο έλεγχο και θα προσπαθήσει να κατακτήσει την EuroLeague. Εάν και εφόσον δεν τα καταφέρει, δεν ξέρω αν θα του δοθεί συγχώρεση. Θα δούμε...» δήλωσε χαρακτηριστικά στην «Izvestia» και συνέχισε:

«Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι πώς πρόκειται για έναν εξαιρετικό προπονητή. Υπολογίζει τα πάντα και διαβάζει καλά το παιχνίδι ωστόσο δεν έχει τα στοιχεία που είχε για παράδειγμα ο Βλαντίμιρ Κοντράσιν. Στις πιο δύσκολες στιγμές του παιχνιδιού, ο Βλαντίμιρ Πετρόβιτς ήταν σε θέση να κάνει τη σωστή κίνηση, καθοδηγούμενος από τη διαίσθησή του και την αίσθηση του παιχνιδιού. Ο Ιτούδης είναι περισσότερο μαθηματικός, στο μυαλό του οποίου τα πάντα είναι δομημένα. Και αυτό είναι το μειονέκτημα του...»

Θάνος Φωτόπουλος
Θάνος Φωτόπουλος
fotopoulos@kingsport.gr - Γεννήθηκα στην Αθήνα στις αρχές της δεκαετίας του 1980 και μεγάλωσα σε μια κατεξοχήν μπασκετική γειτονιά το Παγκράτι. Το "σαράκι" της δημοσιογραφίας μπήκε από πολύ νωρίς μέσα μου. Ήμουν στο γυμνάσιο όταν πρωτοξεκίνησα να γράφω και να κρατώ σημειώσεις για τους αγώνες. Αυτή ήταν και η σπίθα που άναψε τη φλόγα μέσα μου.
Η φλόγα δεν έσβησε και έτσι μετά το λύκειο, πήγα σε μια σχολή δημοσιογραφίας και πλέον είμαι μάχιμος υπηρέτης του αθλητικού ρεπορτάζ πάντα μέσα από τον ηλεκτρονικό τύπο, ενώ εδώ και μερικά χρόνια η φωνή μου ακούγεται μέσα από μαγικό χώρο του ραδιοφώνου.
Η σχέση μου με το Kingsport.gr κρατάει σχεδόν από τα "γεννοφάσκια" του σαιτ όπου καλύπτω το ρεπορτάζ μπάσκετ του Παναθηναϊκού, αλλά και όλα όσα αφορούν τη γυναικεία πλευρά του αθλητισμού, χωρίς όμως ποτέ να αρνούμαι να βοηθάω σε ο,τι και αν χρειαστεί.
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου