Πασχαλάκης: Συνεχίζουμε με το κεφάλι ψηλά

ΠΑΟΚ 30/08/2018

Δεν κρύφτηκε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης και παρά το σοβαρό λάθος του στην ήττα του ΠΑΟΚ από την Μπενφίκα (1-4) μίλησε για τη συγκεκριμένη φάση και την επόμενη μέρα.


«Προσπάθησα να προλάβω την μπάλα να μη βγει, την κράτησα μέσα, αλλά έγινε αυτό που έγινε. Δεν μου αρέσει, όπως βλέπω τώρα το ριπλέι, αυτό που έγινε. Ο αντίπαλος είχε πλεονέκτημα και έπρεπε να αντιδράσω γιατί είχε εικόνα προς το τέρμα. Είμαστε όλοι απογοητευμένοι, έχουμε πει πως είμαστε ενωμένοι, όχι μόνο στα εύκολα, αλλά και στα δύσκολα. Γι’ αυτό κι έρχομαι και σας μιλάω και στα δύσκολα. Είμαστε άνθρωποι και κάνουμε λάθη. Αυτή είναι η άγρια ομορφιά του ποδοσφαίρου. Έχουμε το Europa League μπροστά μας, πρέπει να συνεχίσουμε. Συνεχίζουμε με το κεφάλι ψηλά, είμαστε μια οικογένεια και στηρίζουμε όποιον κάνει ένα λάθος», ανέφερε ο γκολκίπερ της ομάδας.

Όσο για το μήνυμά του προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ; «Ο κόσμος ήταν μαγικός. Πάθαμε πλάκα! Μας στήριζαν από το πρώτο λεπτό και δεν σταμάτησαν ως το τέλος. Όταν μπαίνεις τόσο δυναμικά στην Τούμπα μόνο να κερδίσεις έχεις. Θέλουμε να συνεχίσουμε δυνατά και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας».

Θοδωρής Βαφειάδης
Θοδωρής Βαφειάδης
vtheodoros99@gmail.com
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου