Χορηγός-ανάσα για την Νταρουσάφακα

Euroleague 02/09/2018

Σημαντική οικονομική ανάσα για την Νταρουσάφακα που έλαβε μια πολύ μεγάλη οικονομική βοήθεια για τα επόμενα δύο χρόνια.

Συγκεκριμένα η κάτοχος του Eurocup βρήκε έναν πολύ σημαντικό «συμπαίκτη» στην προσπάθειά της για οικονομική ευμάρεια αφού ήρθε σε συμφωνία με την «TEKFEN», όπως υποστηρίζουν πολλά τούρκικα δημοσιεύματα.

Η TEFKEN είναι από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρίες στην Τουρκία και η συμφωνία προβλέπει χορηγία ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ για τα επόμενα 2 χρόνια, ποσό πολύ σημαντικό για την επιβίωση του συλλόγου.

Η έναρξη της συνεργασίας τους θα επισημοποιηθεί με Συνέντευξη Τύπου την Τρίτη (04/09).

Έτσι, τα πράγματα γίνονται λίγο πιο εύκολα για την Νταρουσάφακα, η οποία θα πάρει μέρος φέτος στην Euroleague.

Θάνος Φωτόπουλος
Θάνος Φωτόπουλος
fotopoulos@kingsport.gr - Γεννήθηκα στην Αθήνα στις αρχές της δεκαετίας του 1980 και μεγάλωσα σε μια κατεξοχήν μπασκετική γειτονιά το Παγκράτι. Το "σαράκι" της δημοσιογραφίας μπήκε από πολύ νωρίς μέσα μου. Ήμουν στο γυμνάσιο όταν πρωτοξεκίνησα να γράφω και να κρατώ σημειώσεις για τους αγώνες. Αυτή ήταν και η σπίθα που άναψε τη φλόγα μέσα μου.
Η φλόγα δεν έσβησε και έτσι μετά το λύκειο, πήγα σε μια σχολή δημοσιογραφίας και πλέον είμαι μάχιμος υπηρέτης του αθλητικού ρεπορτάζ πάντα μέσα από τον ηλεκτρονικό τύπο, ενώ εδώ και μερικά χρόνια η φωνή μου ακούγεται μέσα από μαγικό χώρο του ραδιοφώνου.
Η σχέση μου με το Kingsport.gr κρατάει σχεδόν από τα "γεννοφάσκια" του σαιτ όπου καλύπτω το ρεπορτάζ μπάσκετ του Παναθηναϊκού, αλλά και όλα όσα αφορούν τη γυναικεία πλευρά του αθλητισμού, χωρίς όμως ποτέ να αρνούμαι να βοηθάω σε ο,τι και αν χρειαστεί.
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου