Σκαριόλο: «Είμαι ενθουσιασμένος με τα παιδιά που έχω στη διάθεσή μου»»

Ευρωπαϊκό μπάσκετ 03/09/2018

Στις απουσίες που θα έχει η Εθνική Ισπανίας αναφέρθηκε ο Σέρχιο Σκαριόλο.

Η "Φούριας Ρόχας" αντιμετωπίζει για τη δεύτερη προκριματική φάση του παγκοσμίου κυπέλλου του 2019 τις Ουκρανία και Λετονία χωρίς όμως την παρουσία NBAers κάτι που όμως δεν δείχνει να προβληματίζει τον Ιταλό προπονητή.

Ο Σέρχιο Σκαριόλο αναφέρθηκε στους απόντες τονίζοντας ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην 12αδα που επέλεξε ενώ παράλληλα δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του για την τελική του επιλογή.

Δεν αισθάνομαι άσχημα για την απουσία των ΝΒΑers ή των άλλων διεθνών. Αγαπώ όλους τους παίκτες μου! Η ομάδα που παρουσιάζουμε στα "παράθυρα" δεν είναι ειδικών συνθηκών. Είμαι πολύ χαρούμενος και νιώθω άνετα μαζί τους. Είμαι ενθουσιασμένος με τα παιδιά που έχω στη διάθεσή μου»! ήταν χαρακτηριστικά τα όσα είπε.

Θάνος Φωτόπουλος
Θάνος Φωτόπουλος
fotopoulos@kingsport.gr - Γεννήθηκα στην Αθήνα στις αρχές της δεκαετίας του 1980 και μεγάλωσα σε μια κατεξοχήν μπασκετική γειτονιά το Παγκράτι. Το "σαράκι" της δημοσιογραφίας μπήκε από πολύ νωρίς μέσα μου. Ήμουν στο γυμνάσιο όταν πρωτοξεκίνησα να γράφω και να κρατώ σημειώσεις για τους αγώνες. Αυτή ήταν και η σπίθα που άναψε τη φλόγα μέσα μου.
Η φλόγα δεν έσβησε και έτσι μετά το λύκειο, πήγα σε μια σχολή δημοσιογραφίας και πλέον είμαι μάχιμος υπηρέτης του αθλητικού ρεπορτάζ πάντα μέσα από τον ηλεκτρονικό τύπο, ενώ εδώ και μερικά χρόνια η φωνή μου ακούγεται μέσα από μαγικό χώρο του ραδιοφώνου.
Η σχέση μου με το Kingsport.gr κρατάει σχεδόν από τα "γεννοφάσκια" του σαιτ όπου καλύπτω το ρεπορτάζ μπάσκετ του Παναθηναϊκού, αλλά και όλα όσα αφορούν τη γυναικεία πλευρά του αθλητισμού, χωρίς όμως ποτέ να αρνούμαι να βοηθάω σε ο,τι και αν χρειαστεί.
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου