Ευχαρίστησε τον κόσμο η ΚΑΕ Άρης

Α1 μπάσκετ Ανδρών 04/09/2018

Η παρουσίαση της νέας ομάδας του Άρη έγινε υπό τις ιαχές 1000 περίπου φιλών των "Κιτρίνων" οι οποίοι βρέθηκαν στο κλειστό "Nick Galis Hall". 

Η ΚΑΕ Άρης με ανακοίνωση της ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη και την αγάπη του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους φίλους της ομάδας μας, που βρέθηκαν στη χθεσινή πρώτη "ARIS OPEN DAY". Επίσης θα ήθελε να απευθύνει ένα "ευχαριστώ" στα μέλη των τμημάτων υποδομής της ομάδας μας, σε αγόρια και κορίτσια, τους γονείς των αθλητών, τους χορηγούς και όλους όσοι βοήθησαν για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης» ήταν το μήνυμα των «κίτρινων».

Θάνος Φωτόπουλος
Θάνος Φωτόπουλος
fotopoulos@kingsport.gr - Γεννήθηκα στην Αθήνα στις αρχές της δεκαετίας του 1980 και μεγάλωσα σε μια κατεξοχήν μπασκετική γειτονιά το Παγκράτι. Το "σαράκι" της δημοσιογραφίας μπήκε από πολύ νωρίς μέσα μου. Ήμουν στο γυμνάσιο όταν πρωτοξεκίνησα να γράφω και να κρατώ σημειώσεις για τους αγώνες. Αυτή ήταν και η σπίθα που άναψε τη φλόγα μέσα μου.
Η φλόγα δεν έσβησε και έτσι μετά το λύκειο, πήγα σε μια σχολή δημοσιογραφίας και πλέον είμαι μάχιμος υπηρέτης του αθλητικού ρεπορτάζ πάντα μέσα από τον ηλεκτρονικό τύπο, ενώ εδώ και μερικά χρόνια η φωνή μου ακούγεται μέσα από μαγικό χώρο του ραδιοφώνου.
Η σχέση μου με το Kingsport.gr κρατάει σχεδόν από τα "γεννοφάσκια" του σαιτ όπου καλύπτω το ρεπορτάζ μπάσκετ του Παναθηναϊκού, αλλά και όλα όσα αφορούν τη γυναικεία πλευρά του αθλητισμού, χωρίς όμως ποτέ να αρνούμαι να βοηθάω σε ο,τι και αν χρειαστεί.
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου