Στο Χολαργό ο Γιάνκοβιτς

Α1 μπάσκετ Ανδρών 05/09/2018

Κοντά στην απόκτηση του Βλάντο Γιάνκοβιτς βρίσκεται η ομάδα του Χολαργού με τις δύο πλευρές να έχουν συμφωνήσει.

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς που το τελευταίο διάστημα έκανε προπονήσεις με τους νεοφώτιστους τα βρήκε σε όλα με το σύλλογο των Βορείων προαστίων και πλέον το μόνο που απομένει είναι η υπογραφή του συμβολαίου για να επισημοποιήθει ο "γάμος".

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς είναι ένας παίκτης αρκετά έμπειρος με πολλές παραστάσεις και αγωνιστικές εικόνες και αναμένεται να βοηθήσει αρκετά το Χολαργό ώστε να πετύχει τους στόχους του.

Θάνος Φωτόπουλος
Θάνος Φωτόπουλος
fotopoulos@kingsport.gr - Γεννήθηκα στην Αθήνα στις αρχές της δεκαετίας του 1980 και μεγάλωσα σε μια κατεξοχήν μπασκετική γειτονιά το Παγκράτι. Το "σαράκι" της δημοσιογραφίας μπήκε από πολύ νωρίς μέσα μου. Ήμουν στο γυμνάσιο όταν πρωτοξεκίνησα να γράφω και να κρατώ σημειώσεις για τους αγώνες. Αυτή ήταν και η σπίθα που άναψε τη φλόγα μέσα μου.
Η φλόγα δεν έσβησε και έτσι μετά το λύκειο, πήγα σε μια σχολή δημοσιογραφίας και πλέον είμαι μάχιμος υπηρέτης του αθλητικού ρεπορτάζ πάντα μέσα από τον ηλεκτρονικό τύπο, ενώ εδώ και μερικά χρόνια η φωνή μου ακούγεται μέσα από μαγικό χώρο του ραδιοφώνου.
Η σχέση μου με το Kingsport.gr κρατάει σχεδόν από τα "γεννοφάσκια" του σαιτ όπου καλύπτω το ρεπορτάζ μπάσκετ του Παναθηναϊκού, αλλά και όλα όσα αφορούν τη γυναικεία πλευρά του αθλητισμού, χωρίς όμως ποτέ να αρνούμαι να βοηθάω σε ο,τι και αν χρειαστεί.
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου