Με δύο απόντες η προπόνηση του Άρη

Α1 μπάσκετ Ανδρών 05/09/2018

Επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων η ομάδα του Άρη που επέστρεψε από την Πορταριά.

Από το προπονητικό πρόγραμμα της Τετάρτης(5/9) απουσίαζαν οι Γκάρι ΜακΓκι και Δημήτρης Βεργίνης οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα με τραυματισμό.

Δεν ήταν όμως οι μοναδικοί απόντες στο απουσιολόγιο του Βαγγέλη Αγγέλου καθώς εκτός προγράμματος έμειναν και οι Στράτος Βουλγαρόπουλος και  Βαλάντη Κουρτίδη 

Θάνος Φωτόπουλος
Θάνος Φωτόπουλος
fotopoulos@kingsport.gr - Γεννήθηκα στην Αθήνα στις αρχές της δεκαετίας του 1980 και μεγάλωσα σε μια κατεξοχήν μπασκετική γειτονιά το Παγκράτι. Το "σαράκι" της δημοσιογραφίας μπήκε από πολύ νωρίς μέσα μου. Ήμουν στο γυμνάσιο όταν πρωτοξεκίνησα να γράφω και να κρατώ σημειώσεις για τους αγώνες. Αυτή ήταν και η σπίθα που άναψε τη φλόγα μέσα μου.
Η φλόγα δεν έσβησε και έτσι μετά το λύκειο, πήγα σε μια σχολή δημοσιογραφίας και πλέον είμαι μάχιμος υπηρέτης του αθλητικού ρεπορτάζ πάντα μέσα από τον ηλεκτρονικό τύπο, ενώ εδώ και μερικά χρόνια η φωνή μου ακούγεται μέσα από μαγικό χώρο του ραδιοφώνου.
Η σχέση μου με το Kingsport.gr κρατάει σχεδόν από τα "γεννοφάσκια" του σαιτ όπου καλύπτω το ρεπορτάζ μπάσκετ του Παναθηναϊκού, αλλά και όλα όσα αφορούν τη γυναικεία πλευρά του αθλητισμού, χωρίς όμως ποτέ να αρνούμαι να βοηθάω σε ο,τι και αν χρειαστεί.
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου