Εξώδικο Μαρκόπουλου στον ΠΑΟΚ

Α1 μπάσκετ Ανδρών 05/09/2018

Στα δικαστήρια οδηγούνται οι  οικονομικές διαφορές του ΠΑΟΚ με τον πρώην τεχνικό του συλλόγου τον Σούλη Μαρκόπουλο.

Οι δύο πλευρές είχαν έρθει σε καταρχήν συμφωνία διακανονισμού σχετικά με τα χρήματα που έχειν λαμβάνειν ο Σούλης Μαρκόπουλος. Η συμφωνία όμως δεν τηρήθηκε με αποτέλεσμα ο έλληνας τεχνικός να στείλει εξώδικο στην ομάδα ζητώντας τα χρήματα του.

Αυτό που πλέον απομένει είναι να δούμε ποια θα είναι η εξέλιξη της υπόθεση με τις εξελίξεις να είναι σύντομες και άμεσες.

Θάνος Φωτόπουλος
Θάνος Φωτόπουλος
fotopoulos@kingsport.gr - Γεννήθηκα στην Αθήνα στις αρχές της δεκαετίας του 1980 και μεγάλωσα σε μια κατεξοχήν μπασκετική γειτονιά το Παγκράτι. Το "σαράκι" της δημοσιογραφίας μπήκε από πολύ νωρίς μέσα μου. Ήμουν στο γυμνάσιο όταν πρωτοξεκίνησα να γράφω και να κρατώ σημειώσεις για τους αγώνες. Αυτή ήταν και η σπίθα που άναψε τη φλόγα μέσα μου.
Η φλόγα δεν έσβησε και έτσι μετά το λύκειο, πήγα σε μια σχολή δημοσιογραφίας και πλέον είμαι μάχιμος υπηρέτης του αθλητικού ρεπορτάζ πάντα μέσα από τον ηλεκτρονικό τύπο, ενώ εδώ και μερικά χρόνια η φωνή μου ακούγεται μέσα από μαγικό χώρο του ραδιοφώνου.
Η σχέση μου με το Kingsport.gr κρατάει σχεδόν από τα "γεννοφάσκια" του σαιτ όπου καλύπτω το ρεπορτάζ μπάσκετ του Παναθηναϊκού, αλλά και όλα όσα αφορούν τη γυναικεία πλευρά του αθλητισμού, χωρίς όμως ποτέ να αρνούμαι να βοηθάω σε ο,τι και αν χρειαστεί.
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου