« Χρόνια πολλά Τσάβι»

ΠΑΟ μπασκετ 09/09/2018

Ο Τσάβι Πασκουάλ κλείνει τα 46του χρόνια και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ μέσω twitter στέλνει τα χρόνια πολλά στον προπονητή της ομάδας.

Ο Ισπανός τεχνικός που εδώ και δύο χρόνια ηγείται της τεχνικής ηγεσίας του συλλόγου έχει κερδίσει τους πάντες τόσο με τη συμπεριφορά του όσο και με τις ικανότητές του. Με τον Πασκουάλ στο τιμόνι ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έχει κατακτήσει 2 πρωταθλήματα Ελλάδας και ένα κύπελλο.

 

Θάνος Φωτόπουλος
Θάνος Φωτόπουλος
fotopoulos@kingsport.gr - Γεννήθηκα στην Αθήνα στις αρχές της δεκαετίας του 1980 και μεγάλωσα σε μια κατεξοχήν μπασκετική γειτονιά το Παγκράτι. Το "σαράκι" της δημοσιογραφίας μπήκε από πολύ νωρίς μέσα μου. Ήμουν στο γυμνάσιο όταν πρωτοξεκίνησα να γράφω και να κρατώ σημειώσεις για τους αγώνες. Αυτή ήταν και η σπίθα που άναψε τη φλόγα μέσα μου.
Η φλόγα δεν έσβησε και έτσι μετά το λύκειο, πήγα σε μια σχολή δημοσιογραφίας και πλέον είμαι μάχιμος υπηρέτης του αθλητικού ρεπορτάζ πάντα μέσα από τον ηλεκτρονικό τύπο, ενώ εδώ και μερικά χρόνια η φωνή μου ακούγεται μέσα από μαγικό χώρο του ραδιοφώνου.
Η σχέση μου με το Kingsport.gr κρατάει σχεδόν από τα "γεννοφάσκια" του σαιτ όπου καλύπτω το ρεπορτάζ μπάσκετ του Παναθηναϊκού, αλλά και όλα όσα αφορούν τη γυναικεία πλευρά του αθλητισμού, χωρίς όμως ποτέ να αρνούμαι να βοηθάω σε ο,τι και αν χρειαστεί.
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου