Βαγγέλης Γαλατσόπουλος «Πολύ κοντά σε συμφωνία με την ΕΡΤ»

Α1 μπάσκετ Ανδρών 09/09/2018

Πολύ κοντά στη λύση του προβλήματος με την τηλεοπτική στέγη των ομάδων της Basket League βρίσκεται ο ΕΣΑΚΕ όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος του Βαγγέλης Γαλατσόπουλος.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος σε δηλώσεις στο περιθώριο της διεθνούς έκθεσης Θεσσαλονίκης τόνισε ότι ο ΕΣΑΚΕ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την ΕΡΤ προκειμένου το κρατικό κανάλι να γίνει το τηλεοπτικό σπίτι των ομάδων που μέχρι στιγμής είναι "άστεγες".

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ δήλωσε πως βρίσκεται στο τελικό στάδιο συζητήσεων για διετές συμβόλαιο με την ΕΡΤ.

Θάνος Φωτόπουλος
Θάνος Φωτόπουλος
fotopoulos@kingsport.gr - Γεννήθηκα στην Αθήνα στις αρχές της δεκαετίας του 1980 και μεγάλωσα σε μια κατεξοχήν μπασκετική γειτονιά το Παγκράτι. Το "σαράκι" της δημοσιογραφίας μπήκε από πολύ νωρίς μέσα μου. Ήμουν στο γυμνάσιο όταν πρωτοξεκίνησα να γράφω και να κρατώ σημειώσεις για τους αγώνες. Αυτή ήταν και η σπίθα που άναψε τη φλόγα μέσα μου.
Η φλόγα δεν έσβησε και έτσι μετά το λύκειο, πήγα σε μια σχολή δημοσιογραφίας και πλέον είμαι μάχιμος υπηρέτης του αθλητικού ρεπορτάζ πάντα μέσα από τον ηλεκτρονικό τύπο, ενώ εδώ και μερικά χρόνια η φωνή μου ακούγεται μέσα από μαγικό χώρο του ραδιοφώνου.
Η σχέση μου με το Kingsport.gr κρατάει σχεδόν από τα "γεννοφάσκια" του σαιτ όπου καλύπτω το ρεπορτάζ μπάσκετ του Παναθηναϊκού, αλλά και όλα όσα αφορούν τη γυναικεία πλευρά του αθλητισμού, χωρίς όμως ποτέ να αρνούμαι να βοηθάω σε ο,τι και αν χρειαστεί.
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου