Κύπελλο ΕΣΚΑ γυναικών: Εκρηκτικό ξεκίνημα Παγκρατίου

Γυναικείο μπάσκετ 13/09/2018

Με το πολύ άνετο και επιβλητικό 52-22 πέρασε από την έδρα του ΓΑΟ Κουκουβαούνων η ομάδα του Παγκρατίου στην πρεμιέρα της στο κύπελλο ΕΣΚΑ γυναικων.

Το συγκρότημα της κόουτς Δέδε δεν είχε απολύτως κανένα πρόβλημα και  δικαιολογώντας τον τίτλο του φαβορί  πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του θεσμού.

Στις άλλες αναμετρήσεις της Α φάσης του κυπέλλου ΕΣΚΑ την πρόκριση εξασφάλισαν η Αναγέννηση Γραμματικού, η ομάδα του Κολλεγίου Ντέρη, ο Προμηθέας, ο Ανταίος, Ο ΑΟ ΑΓ.Νικολάου Παλλήνης, η ΓΣ Δάφνη Δαφνίου, Ο Ιωνικός ΑΣ και ο ΠΑΟ Θρίαμβος Αθ, Δάφνης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Θάνος Φωτόπουλος
Θάνος Φωτόπουλος
fotopoulos@kingsport.gr - Γεννήθηκα στην Αθήνα στις αρχές της δεκαετίας του 1980 και μεγάλωσα σε μια κατεξοχήν μπασκετική γειτονιά το Παγκράτι. Το "σαράκι" της δημοσιογραφίας μπήκε από πολύ νωρίς μέσα μου. Ήμουν στο γυμνάσιο όταν πρωτοξεκίνησα να γράφω και να κρατώ σημειώσεις για τους αγώνες. Αυτή ήταν και η σπίθα που άναψε τη φλόγα μέσα μου.
Η φλόγα δεν έσβησε και έτσι μετά το λύκειο, πήγα σε μια σχολή δημοσιογραφίας και πλέον είμαι μάχιμος υπηρέτης του αθλητικού ρεπορτάζ πάντα μέσα από τον ηλεκτρονικό τύπο, ενώ εδώ και μερικά χρόνια η φωνή μου ακούγεται μέσα από μαγικό χώρο του ραδιοφώνου.
Η σχέση μου με το Kingsport.gr κρατάει σχεδόν από τα "γεννοφάσκια" του σαιτ όπου καλύπτω το ρεπορτάζ μπάσκετ του Παναθηναϊκού, αλλά και όλα όσα αφορούν τη γυναικεία πλευρά του αθλητισμού, χωρίς όμως ποτέ να αρνούμαι να βοηθάω σε ο,τι και αν χρειαστεί.
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου