Μάκης Χάβος: «Ευχαριστώ για τα 4 χρόνια συνεργασίας που είχαμε»

ΠΑΣ Λαμία 24/09/2018

Μετά την ισοπαλία 2-2 του Παναιτωλικού με την Λαμία ο Μάκης Χάβος παρουσιάστηκε χαρούμενος από την απόδοση της ομάδας του.    

Ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε και στην ατμόσφαιρα  του γηπέδου προς το πρόσωπο του, καθώς ήταν στον πάγκο του Παναιτωλικού για τέσσερα χρόνια.

«Ευχαριστώ για τα 4 χρόνια συνεργασίας που είχαμε και ευχαριστώ και τον κόσμο για την υποδοχή. Αυτό είναι αμοιβαίο και το ξέρω».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο παιχνίδι: «Μπήκαμε καλά, πατούσαμε καλά στον αγωνιστικό χώρο και είχαμε δύο ευκαιρίες να προηγηθούμε. Δεχτήκαμε το γκολ από στατική φάση που και αυτή είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Στο β’ μέρος ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος. Εμείς δείχναμε επηρεασμένοι από το γκολ που δεχτήκαμε. Μετά το 70’ ανεβήκαμε. Βοήθησαν και οι αλλαγές και ισοφαρίσαμε. Δεχτήκαμε όμως δεύτερο γκολ από παιδαριώδες λάθος αλλά βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα για να βγούμε μπροστά και να ισοφαρίσουμε».

Ρωτήθηκε για το πέναλτι που ανέλαβε να το χτυπήσει ο Μαστούρ, με τον Κυριακίδη να αποκρούει και μετά ο Αντέτζο να σκοράρει. Είπε:  «Τα πέναλτι συνήθως τα χτυπάει ο Μπαράλες αλλά την ευθύνη την πήρε ο Μαστούρ. Είναι σημαντικό που ο Μαστούρ πήρε την ευθύνη. Πέναλτι έχασε και ο Μαραντόνα».

Ρωτήθηκε για τη διαιτησία: «Απαγορεύεται στους προπονητές να μιλάμε για τη διαιτησία. Κινδυνεύουμε με βαρύτατο πρόστιμο», ήταν η απάντηση.

Του έγινε ερώτηση για το πώς εξηγεί το γεγονός ότι η Λαμία που ήταν καλύτερη στο α’ μέρος δεν πέτυχε γκολ και στο β’ μέρος που δεν ήταν το ίδιο καλή, πέτυχε δύο. Απάντησε: «Πολλές φορές στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να τα αξιολογήσεις όλα. Σας θυμίζω το Παναιτωλικός-Λεβαδειακός της προηγούμενης σεζόν που ο Παναιτωλικός έπαιζε μοντότερμα και τη νίκη την πήρε ο Λεβαδειακός».  

Θεοδώρα Παπαποστόλου
Θεοδώρα Παπαποστόλου
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου