Τζόρντι Μπερτομέου «Το final-four θα επιστρέψει στην Αθήνα»

Euroleague 27/09/2018

Ανοιχτό άφησε ο Τζόρντι Μπερτομέου να αναλάβει και πάλι η Αθήνα τη διοργάνωση ενός final-four.

Τελευταία φορά που η Αθήνα ήταν ο τόπος τέλεσης της μεγάλης γιορτής της ευρωλίγκας ήταν το 2007 και ο εκτελεστικός διευθυντής της ευρωλίγκας αναφέρθηκε στην προοπτική να διεεξαχθεί και πάλι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα του Cosmote TV

«Σίγουρα μας ενδιαφέρει σαν προοπτική, η τελευταία φορά ήταν το 2007. Θέλουμε να επιστρέψει το Final 4 στην Ελλάδα, δεν μπορώ να πω πότε, θέλουμε όμως να γίνει και πάλι εδώ».

Παράλληλα ρωτήθηκε αν η κόντρα με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ ανήκει στο παρελθόν: «Ναι. Τέτοια πράγματα συμβαίνουν και ανήκουν στο παρελθόν. Το μόνο που μετρά είναι το αύριο. Ανεξαρτήτως τι έγινε στο παρελθόν, ελπίζουμε ότι όλοι θα μάθουμε από τα λάθη μας».

Θάνος Φωτόπουλος
Θάνος Φωτόπουλος
fotopoulos@kingsport.gr - Γεννήθηκα στην Αθήνα στις αρχές της δεκαετίας του 1980 και μεγάλωσα σε μια κατεξοχήν μπασκετική γειτονιά το Παγκράτι. Το "σαράκι" της δημοσιογραφίας μπήκε από πολύ νωρίς μέσα μου. Ήμουν στο γυμνάσιο όταν πρωτοξεκίνησα να γράφω και να κρατώ σημειώσεις για τους αγώνες. Αυτή ήταν και η σπίθα που άναψε τη φλόγα μέσα μου.
Η φλόγα δεν έσβησε και έτσι μετά το λύκειο, πήγα σε μια σχολή δημοσιογραφίας και πλέον είμαι μάχιμος υπηρέτης του αθλητικού ρεπορτάζ πάντα μέσα από τον ηλεκτρονικό τύπο, ενώ εδώ και μερικά χρόνια η φωνή μου ακούγεται μέσα από μαγικό χώρο του ραδιοφώνου.
Η σχέση μου με το Kingsport.gr κρατάει σχεδόν από τα "γεννοφάσκια" του σαιτ όπου καλύπτω το ρεπορτάζ μπάσκετ του Παναθηναϊκού, αλλά και όλα όσα αφορούν τη γυναικεία πλευρά του αθλητισμού, χωρίς όμως ποτέ να αρνούμαι να βοηθάω σε ο,τι και αν χρειαστεί.
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου