Ελεύθερος ο Πολυτάρχου από το Περιστέρι, αρχηγός ο Βασιλόπουλος

Α1 μπάσκετ Ανδρών 30/09/2018

Ο Μιχάλης Πολυτάρχου αποτελεί παρελθόν από το Περιστέρι με το σύλλογο των Δυτικών προαστίων με ανακοίνωση να γνωστοποιεί το τέλος της συνεργασίας με τον μέχρι πρότινος αρχηγό της ομάδας.

Πλέον χρέη αρχηγού θα εκτελεί ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η ΚΑΕ Περιστέρι Βίκος Cola ανακοινώνει την κοινή συναινέσει  λύση της συνεργασίας με τον Μιχάλη Πολυτάρχου. 

Ο Μιχάλης τίμησε όσο λίγοι τη φανέλα της ομάδας μας και η επιθυμία του να αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους ήταν αδύνατον να μην γίνει αποδεκτή. Τον ευχαριστούμε από καρδιάς για όσα πρόσφερε στο Περιστέρι και μάλιστα σε μία δύσκολη περίοδο και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα και στη ζωή του. 

Νέος αρχηγός της ομάδας μας θα είναι ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος».

Θάνος Φωτόπουλος
Θάνος Φωτόπουλος
fotopoulos@kingsport.gr - Γεννήθηκα στην Αθήνα στις αρχές της δεκαετίας του 1980 και μεγάλωσα σε μια κατεξοχήν μπασκετική γειτονιά το Παγκράτι. Το "σαράκι" της δημοσιογραφίας μπήκε από πολύ νωρίς μέσα μου. Ήμουν στο γυμνάσιο όταν πρωτοξεκίνησα να γράφω και να κρατώ σημειώσεις για τους αγώνες. Αυτή ήταν και η σπίθα που άναψε τη φλόγα μέσα μου.
Η φλόγα δεν έσβησε και έτσι μετά το λύκειο, πήγα σε μια σχολή δημοσιογραφίας και πλέον είμαι μάχιμος υπηρέτης του αθλητικού ρεπορτάζ πάντα μέσα από τον ηλεκτρονικό τύπο, ενώ εδώ και μερικά χρόνια η φωνή μου ακούγεται μέσα από μαγικό χώρο του ραδιοφώνου.
Η σχέση μου με το Kingsport.gr κρατάει σχεδόν από τα "γεννοφάσκια" του σαιτ όπου καλύπτω το ρεπορτάζ μπάσκετ του Παναθηναϊκού, αλλά και όλα όσα αφορούν τη γυναικεία πλευρά του αθλητισμού, χωρίς όμως ποτέ να αρνούμαι να βοηθάω σε ο,τι και αν χρειαστεί.
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου