Εισιτήρια από 5 ευρώ για το ΑΕΚ-Χάποελ

AEK Μπάσκετ 02/10/2018

Η ΑΕΚ θα υποδεχτεί την Χάποελ για την πρώτη αγωνιστική του BCL και η ΚΑΕ με ανακοίνωση ης γνωστοποίησε ότι οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 5 ευρώ ώστε να είναι προσιτές για όλα σχεδόν τα οικονομικά βαλάντια.

Αναλυτικά:

«Η νέα αγωνιστική περίοδος ξεκινά για τη "Βασίλισσα" των τίτλων.

Η κάτοχος του BCL 2017-2018 στην κορύφωση της "κιτρινόμαυρης" παλιγγενεσίας, προβάρει το ευρωπαϊκό κοστούμι της, που από εφέτος θα φέρει στα αριστερά του την ολόχρυση "στάμπα" της Πρωταθλήτριας Ευρώπης.

Η ΑΕΚ Β.C. ανακοινώνει, ότι ξεκίνησε σήμερα (02/10) η διάθεση των εισιτηρίων για την πρεμιέρα στο Basketball Champions League, με αντίπαλο την πανίσχυρη Χάποελ Ιερουσαλήμ. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 19:30, στο Κλειστό του ΟΑΚΑ.

Εξυπακούεται, ότι η παρουσία των οπαδών της ΑΕΚ κρίνεται απολύτως επιβεβλημένη.

Η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση ξεκίνησε τόσο διαδικτυακά, όσο κι από τα Γραφεία της ΑΕΚ Β.C. στο Κλειστό του ΟΑΚΑ.

Η τιμή εκκίνησης είναι 5 ευρώ. Τιμές : 5 - 15 - 25 - 50 - 100 ευρώ

Τρόποι αγοράς:

- Διαδικτυακά https://www.ticketmaster.gr/aekbc-ww/showProductList.html

- Από τα Γραφεία της ΑΕΚ (Τμήμα Εισιτηρίων) από τις 10:30 έως τις 17:30, καθημερινά.

- Εκδοτήριο ΕΙΡΗΝΗ, την Κυριακή 7 Οκτωβρίου από 10:00 πμ έως 20:30

- Την ημέρα του αγώνα   από τα εκδοτήρια , 3 ώρες πριν από την έναρξη (εκδοτήριο ΕΙΡΗΝΗ και εκδοτήριο Ρ5)

- Η ηλεκτρονική πώληση (internet) καθώς και η πώληση μέσω των καταστημάτων PUBLIC

ΠΡΟΣΟΧΗ:

1) Δεν θα ισχύσει η Κάρτα Φίλου ΑΕΚ.

2) Παιδιά μέχρι 10 ετών θα έχουν πρόσβαση δωρεάν (χωρίς κάθισμα).

3) Θα λειτουργήσει η Παιδική Εξέδρα. Όποιος σύλλογος ή σχολείο επιθυμεί να δώσει το «παρών» μπορεί να επικοινωνήσει με τον κο Γρηγόρη Χρόνη (τηλ. 6938-751625)».

Θάνος Φωτόπουλος
Θάνος Φωτόπουλος
fotopoulos@kingsport.gr - Γεννήθηκα στην Αθήνα στις αρχές της δεκαετίας του 1980 και μεγάλωσα σε μια κατεξοχήν μπασκετική γειτονιά το Παγκράτι. Το "σαράκι" της δημοσιογραφίας μπήκε από πολύ νωρίς μέσα μου. Ήμουν στο γυμνάσιο όταν πρωτοξεκίνησα να γράφω και να κρατώ σημειώσεις για τους αγώνες. Αυτή ήταν και η σπίθα που άναψε τη φλόγα μέσα μου.
Η φλόγα δεν έσβησε και έτσι μετά το λύκειο, πήγα σε μια σχολή δημοσιογραφίας και πλέον είμαι μάχιμος υπηρέτης του αθλητικού ρεπορτάζ πάντα μέσα από τον ηλεκτρονικό τύπο, ενώ εδώ και μερικά χρόνια η φωνή μου ακούγεται μέσα από μαγικό χώρο του ραδιοφώνου.
Η σχέση μου με το Kingsport.gr κρατάει σχεδόν από τα "γεννοφάσκια" του σαιτ όπου καλύπτω το ρεπορτάζ μπάσκετ του Παναθηναϊκού, αλλά και όλα όσα αφορούν τη γυναικεία πλευρά του αθλητισμού, χωρίς όμως ποτέ να αρνούμαι να βοηθάω σε ο,τι και αν χρειαστεί.
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου