Να γίνει ο δάσκαλος για τα παιδιά

Αστέρας Τρίπολης 06/10/2018

Έκτη Αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Super League Σουρωτή, και στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης αναμετρώνται δύο πολύ δυνατές ομάδες. Ο Αστέρας υποδέχεται ίσως την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, τους "μπέμπηδες" του Γιώργου Δώνη όπου θέλει να βάλει ένα τέλος στην κακή τύχη που τον κυνηγάει από την έναρξη της σεζόν (20:30, NovaSports 2HD).

Οι Αρκάδες θέλουν να πάρουν το τρίποντο σήμερα σε ένα κατάμεστο όπως αναμένεται Θεόδωρος Κολοκοτρώνης για να ανασάνουν βαθμολογικά ύστερα από ένα πρόγραμμα-κόλαφος και πέντε αγώνες όπου η κακή τύχη και τα σοβαρά διαιτητικά σφάλματα τους στέρησαν αρκετούς βαθμούς.

Ο αντίπαλος σαφώς και δεν είναι εύκολος, και η προϊστορία τον ευνοεί καθώς στις δεκατέσσερις μεταξύ τους αναμετρήσεις στην Τρίπολη έχει φύγει με έξι νίκες, πέντε φορές πήρε την ισοπαλία ενώ μόλις τρεις ταξίδεψε πίσω για την Αθήνα ηττημένος.

Ο Σάββας Παντελίδης θα στερηθεί για ακόμη μία αγωνιστική τις υπηρεσίες του Λούκας Σάλας λόγω τραυματισμού.

Αναλυτικά η αποστολή του Αστέρα:

 30. Αθανασιάδης, 1. Παπαδόπουλος, 5. Τριανταφυλλόπουλος, 4. Πασαλίδης, 77. Κυριακόπουλος, 33. Martinez, 27. Κώτσιρας, 37. Βλάχος, 14. Bellocq, 6. Valiente, 8. Munafo, 17. Iglesias, 10. Tonso, 19. Τσιλιανίδης, 7. Fernandez, 23. Καλτσάς, 11. Μανιάς, 28. Δουβίκας"

Γιώργος Μητρόπουλος
Γιώργος Μητρόπουλος
georgios.mitropoulos@outlook.com.gr
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου