Ο νέος μεγάλος συμπαίκτης της ΑΕΚ

AEK Μπάσκετ 06/10/2018

Το νέο συμπαίκτη στην φετινή προσπάθεια της βρήκε η ΑΕΚ με την ανακοίνωση να βγαίνει από τον ίδιο τον πρόεδρο της "Ένωσης" Μάκη Αγγελόπουλο.

Αναλυτικά:

«Η ΑΕΚ Β.C. ανακοινώνει, ότι ο νέος Μέγας Χορηγός της ΑΕΚ B.C., θα είναι η B2B GAMING SERVICES (MALTA) LTD και από το Σάββατο (06/10) η ΑΕΚ θα αγωνίζεται με τη φανέλα του δημοφιλούς betshop.gr.

Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ Β.C., κ. Μάκης Αγγελόπουλος, δήλωσε:

«Καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ΑΕΚ τη B2B GAMING SERVICES -ηγετική δύναμη στην Ευρώπη εδώ και είκοσι χρόνια στον τομέα του διαδικτυακού στοιχηματισμού και παιγνίων- την πλατφόρμα και περιβάλλον «δράσης» του δημοφιλούς betshop.gr.

Δώσαμε τα χέρια με τον ιδρυτή της Εταιρίας και διεθνή  Έλληνα επιχειρηματία κ. Γαβριήλ Χαλεπλή. Είναι τιμή μας να έχουμε τον ίδιο χορηγό με το πρωτάθλημα BETSHOP BASKET LEAGUE, αφού η Εταιρία είναι χορηγός και συνολικά του πρωταθλήματος και διά του τρόπου αυτού όλων των ομάδων.

Η ΑΕΚ των τροπαίων και των υψηλών απαιτήσεων, των αδιαπραγμάτευτων και διαχρονικών ιδανικών ήλθε σε συμφωνία με μια εταιρία, που τη διέπουν οι δικές της αρχές και κατευθύνσεις. Θέλω να πιστεύω, ότι η συνεργασία αυτή θα συνδυαστεί με νέες μεγάλες επιτυχίες, όπως οφείλουμε άλλωστε, για τον κόσμο και την ένδοξη ιστορία μας».

«Η ΑΕΚ είναι μία επική ομάδα σε ένα άθλημα-σύμβολο. Ενωνόμαστε με τον κόσμο της ΑΕΚ. Ενωνόμαστε με τον κόσμο του μπάσκετ και είμαστε εδώ για περισσότερα», δήλωσε ο κ. Γαβριήλ Χαλεπλής».

Θάνος Φωτόπουλος
Θάνος Φωτόπουλος
fotopoulos@kingsport.gr - Γεννήθηκα στην Αθήνα στις αρχές της δεκαετίας του 1980 και μεγάλωσα σε μια κατεξοχήν μπασκετική γειτονιά το Παγκράτι. Το "σαράκι" της δημοσιογραφίας μπήκε από πολύ νωρίς μέσα μου. Ήμουν στο γυμνάσιο όταν πρωτοξεκίνησα να γράφω και να κρατώ σημειώσεις για τους αγώνες. Αυτή ήταν και η σπίθα που άναψε τη φλόγα μέσα μου.
Η φλόγα δεν έσβησε και έτσι μετά το λύκειο, πήγα σε μια σχολή δημοσιογραφίας και πλέον είμαι μάχιμος υπηρέτης του αθλητικού ρεπορτάζ πάντα μέσα από τον ηλεκτρονικό τύπο, ενώ εδώ και μερικά χρόνια η φωνή μου ακούγεται μέσα από μαγικό χώρο του ραδιοφώνου.
Η σχέση μου με το Kingsport.gr κρατάει σχεδόν από τα "γεννοφάσκια" του σαιτ όπου καλύπτω το ρεπορτάζ μπάσκετ του Παναθηναϊκού, αλλά και όλα όσα αφορούν τη γυναικεία πλευρά του αθλητισμού, χωρίς όμως ποτέ να αρνούμαι να βοηθάω σε ο,τι και αν χρειαστεί.
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου