Ουζουνίδης: Η τελευταία φάση άλλαξε όλη την εικόνα.

ΑΕΚ 07/10/2018

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μαρίνος Ουζουνίδης μίλησε στην συνέντευξη Τύπου και μεταξύ άλλων είίπε ότι είναι περήφανος για τους παίχτες του και πως η τελευταία φάση αλλάζει όλη την εικόνα του παιχνιδιού.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της ΑΕΚ στην συνέντευξη Τύπου:

Για το αν νιώθει απογοητευμένος από το αποτέλεσμα: «Από το σημερινό παιχνίδι η φάση που με στενοχώρησε ήταν η τελευταία. Αν δεν ήταν αυτή θα λέγαμε διαφορετικά πράγματα. Στο πρώτο μέρος δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να πλησιάσει την περιοχή μας. Με όλα τα προβλήματα που είχαμε πρέπει να πω πως είμαι περήφανος για τα παιδιά και την προσπάθεια που κάνουν. Η τελευταία φάση δημιουργεί άλλες εικόνες. Σίγουρα μπορούμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα.

Ευκαιρία να ηρεμήσουμε και να δούμε τι θα γίνει. Είδατε σήμερα πόσο μας λείπουν κάποιοι παίκτες. Ήταν να μην πάρω αποστολή τον Μπογέ αλλά τελικά μίλησα με τους γιατρούς και τον έβαλα. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ο κόσμος βοηθάει πολύ και θέλω να σταθεί ατομικά κοντά και στους παίκτες. Κάποια παιδιά είτε τους αρέσουν, είτε δεν τους αρέσουν ανήκουν στην ΑΕΚ και προσπαθούν για την ΑΕΚ».

Για το αν η ΑΕΚ έχει χάσει το μέταλο: «Χάσαμε κάτι και δεν το ξέρω; Η ΑΕΚ πήγε στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά από τόσο καιρό. Αυτός ο προπονητής και αυτοί οι παίκτες έχουν δώσει πολλά πράγματα σε αυτήν την ομάδα. Αν θέλουν να βρουν αρνητικά κάποιοι ας βρουν».

Για το αν το αποτέλεσμα είναι δίκαιο ή άδικο: «Η τελευταία φάση άλλαξε όλη την εικόνα. Η μεγάλη θέληση να πάρουμε το ματς μας οδήγησε σε ανόητη συμπεριφορά στην άμυνα. Η φάση αυτή με στενοχώρησε περισσότερο από όλα. Όπως εξελίχθηκε το ματς μπορώ να πω είναι δίκαιο το αποτέλεσμα».

Για τον Γιαννιώτα και τον Άλεφ: «Ο Γιάννης θέλει ακόμα χρόνο να μάθει το παιχνίδι μας. Δουλεύει και ακούει πολύ. Τον έβαλα σε κάποια ματς χωρίς να είναι έτοιμα. Τον Άλεφ τον περιμένουμε να μπει άμεσα αν γίνει το ματς του Κυπέλλου».

Για τον Χουλτ: «Τον ξέρω τον Νίκλας καλά. Είναι ένα παιδί που δουλεύει πολύ. Μόλις βελτιώσει τις σέντρες του θα είναι ακόμα καλύτερα».

Σωκράτης Ζαρναβέλης
Σωκράτης Ζαρναβέλης
Swkrates21@gmail.com
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου