Από την Σπόρτινγκ στην Ακαδημία του Ολυμπιακού ο Νίκος Κατσικώστας

Ολυμπιακός 10/10/2018

Ο προπονητής τερματοφυλάκων Νίκος Κατσικώστας μετακομίζει από την Sporting CP Soccer Academy Ελλάδος και Κύπρου στην Ακαδημία του Ολυμπιακού! Οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποιήσαν…μεταγραφή στο τεχνικό επιτελείο και προσθέτουν στο προπονητικό τους τιμ νέο αίμα με στόχο την εξέλιξη των ταλέντων που διαθέτουν στα τμήματα υποδομών τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της  Sporting CP Soccer Academy

Η Sporting CP Soccer Academy Ελλάδος και Κύπρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως ο Head Coach του τμήματος τερματοφυλάκων των ακαδημιών Ελλάδος και Κύπρου, κύριος Νίκος Κατσικώστας θα προσφέρει από σήμερα τις υπηρεσίες του στην ακαδημία της ΠΑΕ Ολυμπιακος ΣΦΠ.

Το πέρασμα του κύριου Κατσικώστα από τις ακαδημίες της Sporting CP Ελλάδος και Κύπρου αποδείχθηκε εξαιρετικά κερδοφόρο, όσον αφορά την εξέλιξή του ως προπονητή αλλά και ως άνθρωπο.

Ο Νίκος Κατσικώστας ακολουθεί την ίδια γραμμή με τον Leonardo Jardim, Marco Silva, Paulo Bento, και άλλους προπονητές που εκπαιδεύτηκαν από την Sporting CP. Επιπλέον, από τη Sporting CP Soccer Academy Ελλάδος μέσα σε ένα χρόνο οι Ακαδημίες των ΠΑΕ Ολυμπιακός και ΠΑΕ Παναθηναϊκός διαλέξανε το Θάνο Κουτσογούλα και τον Πάλμο Νικήτα αντίστοιχα.

Η Stars Of The Futre και η Sporting CP Soccer Academy Ελλάδος και Κύπρου θέλουν να δημιουργήσουν τα νέα Αστέρια του Μέλλοντος, προπονητές, agents, managers και παίκτες, παρέχοντάς τους την καλύτερη εκπαίδευση σε όλες τις πτυχές της ζωής τους.

Η Sporting CP Soccer Academy Ελλάδος και Κύπρου ευχαριστεί τον κύριο Κατσικώστα για τις πολύτιμες υπηρεσίες του κατά τη διάρκεια της περσινής αλλά και της φετινής αγωνιστικής περιόδου και του εύχεται ό,τι καλύτερο για το μέλλον.

Γιάννης Δρόσος
Γιάννης Δρόσος
ioannis.drossos@yahoo.gr
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου