Συνεδρίαση της UEFA με εκπροσώπους ελληνικών ομάδων

ΑΕΚ 11/10/2018

Για την τεταμένη ατμόσφαιρα στο θέμα των διαιτητών, η UEFA συγκάλεσε σήμερα έκτακτη σύσκεψη και το παρόν θα δώσουν εκπρόσωποι ελληνικών ομάδων.

Έκτακτα συνεδριάζει σήμερα η UEFA, με σκοπό να συζητηθούν και να λυθούν τα μείζοντα θέματα  που έχει δημιουργηθεί στο ελληνικό  ποδόσφαιρο. Καλεσμένοι σε αυτή την έκτακτη σύσκεψη πρόκειται να είναι οι τρεις ελληνικοί σύλλογοι ΑΕΚ, ΠΑΟΚ αλλά και Ολυμπιακός.

Αφορμή στάθηκε η τεταμένη ατμόσφαιρα που επικρατεί εδώ και λίγες ημέρες  καθώς τα παράπονα που εκφράστηκαν για τη διαιτησία, παρά την παρουσία ξένων διαιτητών στα ντέρμπι, αντί να μειώνονται πληθαίνουν.

Για λογαριασμό των «κιτρινόμαυρων» αναμένεται να παραστεί ο Α΄Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μηνάς Λυσάνδρου, από την μεριά του ο ΠΑΟΚ  θα εκπροσωπήσει από τον  αντιπρόεδρός του, Μάκης Γκαγκάτσης ενώ ο Ολυμπιακός από την  δικηγόρος  των πειραιωτών , Λίνα Σουλούκου.

Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο παρουσίας και των συλλόγων του Παναθηναϊκού ή και του Άρη, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι παρούσα στην συνάντηση θα είναι και Επιτροπή Παρακολούθησης της FIFA.

Ελένη Μαστραντώνη
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου