Ευχαρίστησε τις Αμαζόνες η Κατιρτσίδου

Γυναικείο ποδόσφαιρο 13/10/2018

Η απόφαση των Αμαζόνων Δράμας να μην αγωνιστούν στο φετινό πρωτάθλημα της Α Εθνικής οδήγησε τις περισσότερες παίκτριες στην αναζήτηση του επόμενού τους ποδοσφαιρικού σταθμού.

Μία από αυτές είναι και η Μαρία Κατιρτσίδου η οποία πλέον αγωνίζεται με τα χρώματα του Άρη με την νεαρή παίκτρια με επιστολή να ευχαριστεί τη διοίκηση της ομάδας αλλά και τον προπονητή Σπύρο Φιλίππου για τη συνεργασία τους.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε

''Ξεκινώντας ένα νέο πρωτάθλημα στην ομάδα μου,Άρη Θεσσαλονίκης, νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς την διοίκηση τη ομάδας που γαλουχήθηκα ποδοσφαιρικά και ιδιαίτερα τον πρόεδρο των Αμαζόνων Δράμας κ.Λαζαρίδη Αθανάσιο,όλους τους προπονητές μου και ιδιαίτερα τον κ. Σπύρο Φιλίππου και υπόσχεση είναι να κουβαλάω πάντα μαζί μου όλα αυτά που προσπάθησαν πολλοί να με κάνουν καλύτερη ως ανθρωπο και ποδοσφαιρίστρια.Βαδίζω σε καινούργιους δρόμους με ανθρώπους που επίσης σέβονται το γυναικείο ποδόσφαιρο.''

Σας ευχαριστώ όλους, Κατιρτσίδου Μαρία

Πηγή φωτογραφίας sport Αργο Ναύπλια

Θάνος Φωτόπουλος
Θάνος Φωτόπουλος
fotopoulos@kingsport.gr - Γεννήθηκα στην Αθήνα στις αρχές της δεκαετίας του 1980 και μεγάλωσα σε μια κατεξοχήν μπασκετική γειτονιά το Παγκράτι. Το "σαράκι" της δημοσιογραφίας μπήκε από πολύ νωρίς μέσα μου. Ήμουν στο γυμνάσιο όταν πρωτοξεκίνησα να γράφω και να κρατώ σημειώσεις για τους αγώνες. Αυτή ήταν και η σπίθα που άναψε τη φλόγα μέσα μου.
Η φλόγα δεν έσβησε και έτσι μετά το λύκειο, πήγα σε μια σχολή δημοσιογραφίας και πλέον είμαι μάχιμος υπηρέτης του αθλητικού ρεπορτάζ πάντα μέσα από τον ηλεκτρονικό τύπο, ενώ εδώ και μερικά χρόνια η φωνή μου ακούγεται μέσα από μαγικό χώρο του ραδιοφώνου.
Η σχέση μου με το Kingsport.gr κρατάει σχεδόν από τα "γεννοφάσκια" του σαιτ όπου καλύπτω το ρεπορτάζ μπάσκετ του Παναθηναϊκού, αλλά και όλα όσα αφορούν τη γυναικεία πλευρά του αθλητισμού, χωρίς όμως ποτέ να αρνούμαι να βοηθάω σε ο,τι και αν χρειαστεί.
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου