Μπουχαλάκης: «Με πάθος και συγκέντρωση για τη νίκη»

Ολυμπιακός 07/11/2018

Την άποψη ότι ο Ολυμπιακός θα πρέπει να μπει στο παιχνίδι κόντρα στην Ντουντελάνζ με την απόλυτη συγκέντρωση και σοβαρότητα, ώστε να πάρει την νίκη, εξέφρασε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης.

Ο Κρητικός μέσος, ο οποίος εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου εστίασε στις ιδιαιτερότητες που κρύβει η αυριανή αναμέτρηση:

«Πρέπει να μπούμε με πάθος και δύναμη όπως κάναμε στο προηγούμενο ματς. Η Ντουντελάνζ θέλει βαθμούς, τους πρώτους της εάν δεν κάνω λάθος. Από εμάς θα εξαρτηθεί πόσο σοβαροί θα είμαστε και το πόσο θα κάνουμε αυτά που μας έχει πει ο προπονητής μας.»

Ερωτηθείς  για τη σημασία του ματς και το ντέρμπι: «Το τελευταίο σερί των αγώνων έχει λειτουργήσει θετικά. Αύριο είναι το σημαντικό ματς όπως λέει ο προπονητής. Εάν δεν κερδίσουμε δεν θα πάμε με την ίδια αυτοπεποίθηση στο επόμενο ματς. Πάνω απ’ όλα αύριο είναι πιο σημαντικό. Μπορεί η Ντούντελανζ να μην έχει το όνομα αλλά θέλει προσοχή. Να κερδίσουμε και μετά έχουμε τον χρόνο να προετοιμαστούμε για το ντέρμπι.»

Για τον ανταγωνισμό στην θέση του ο Μπουχαλάκης τόνισε τα εξής:

«Από την αρχή το ξέραμε αυτό. Είμαστε στον Ολυμπιακό και οι στόχοι είναι υψηλοί. Ο καθένας προσπαθεί να δίνει το καλύτερο και από εκεί και πέρα ο προπονητής να αποφασίσει ποιος είναι ο καλύτερος και πιο ικανός να παίξει”.

Γιάννης Δρόσος
Γιάννης Δρόσος
ioannis.drossos@yahoo.gr
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου