Αφοσιωμένος στην Τότεναμ ο Ποκετίνο

Ευρώπη 09/11/2018

Η Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει την αναζήτηση προπονητή μετά την απομάκρυνση του Χουλέν Λοπετέγκι.

Οι Αντόνιο Κόντε και Μαουρίσιο Ποκετίνο παραμένουν στο στρόχαστρο της «Βασίλισσας», αλλά οι φίλαθλοι του συλλόγου εκδήλωσαν την επιθυμία τους να μείνει στο τιμόνι της Ρεάλ ο Σαντιάγο Σολάρι. Σε γκάλοπ, που πραγματοποίησε ισπανικό μέσο στην ιστοσελίδα της, το 82% των συμμετεχόντων ψήφισε υπέρ της παραμονής του Αργεντίνου προπονητή, καθώς πιστεύουν ότι μπορεί να οδηγήσει την ομάδα σε νέες επιτυχίες.

Ο Φιορεντίνο Πέρεθ προσπάθησε να πείσει τον Ποκετίνο, με «ηγεμονική» πρόταση, να αφήσει την Τότεναμ και να μετακομίσει στην Μαδρίτη. Ωστόσο, τα 80 εκατομμύρια, που προσφέρει ο Πέρεθ, δεν ήταν αρκετά για να πραγματοποιηθεί η μετακίνηση. Ο Ποκετίνι ανέφερε ότι επιθυμεί να παραμείνει στην Αγγλία, βάζοντας τέλος στην σχετική φημολογία.

Όσα ανέφερε σε πρόσφατη δήλωσή του:

«Είμαι αφοσιωμένος στη δουλειά μου στην Τότεναμ. Μία νέα φήμη εμφανίζεται κάθε μέρα. Αυτή η φήμη για τη Ρεάλ, αλλά και η αντίθετη εμφανίστηκαν στα ΜΜΕ ξανά. Πολλά πράγματα συμβαίνουν. Το πιο σημαντικό που πρέπει να ξέρει ο κόσμος είναι ότι είμαι επικεντρωμένος στην Τότεναμ, είμαι υπεύθυνος και οι οπαδοί μας και φυσικά η διοίκηση γνωρίζουν καλά ότι δουλεύω σκληρά για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει όλα όσα θέλουμε. Οι φήμες είναι φήμες και πάντα υπάρχουν, όχι μόνο στην Τότεναμ, αλλά σε όλες τις ομάδες. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι.»

Φαίη Χαλβαντζή
Φαίη Χαλβαντζή
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου