«Βασανίσου» με την ...Αναστασία Γιούσεφ! (photo)

LIfestyle 09/06/2015

Η Αναστασία Γιούσεφ είναι από τις πιο σέξυ χορεύτριες της Ελλάδας και με τα θανατηφόρα.... λικνίσματά της, σε έχει αφήσει με το «στόμα ανοικτό»!

Tην έχουμε δει στο πλευρό του Λευτέρη Πανταζή, ο οποίος της έλεγε χαρακτηριστικά στην πίστα: «Αναστασία, παιδί μου! Ελάφι μου Βασανίσου»....

Άλλο ένα κομμάτι που την κάνει να ξεχωρίζει είναι η εξωτική της εμφάνιση, καθώς η αιγυπτιακή καταγωγή της, σου δίνει έναν διαφορετικό ...αέρα!

Η όμορφη χορεύτρια σε σαγηνεύει με τις κινήσεις τις και με το σπάσιμο του κορμιού της, μπορούμε να την χαρακτηρίσουμε άνετα ως την ελληνίδα Σακίρα!

Δείτε το καυτό υλικό της Αναστασίας....

Δημήτρης Μαγγανάρης
Δημήτρης Μαγγανάρης
maganaris@kingsport.gr - Γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα στο Περιστέρι. Κολλημένος με την μπάλα από μικρή ηλικία, συνεχίζω με αυτή από τον χώρο της δημοσιογραφίας. Απόφοιτος της σχολής δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1, όπου έκανα και την πρακτική μου στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1. Στη συνέχεια, ραδιοφωνικός παραγωγός και παραγωγή στο ραδιόφωνο ΑΡΤ. Ο γραπτός τύπος με κέρδισε και η εφημερίδα Παρασκήνιο, μου έδωσε την ευκαιρία να αρθρογραφώ και να είμαι υπεύθυνος στο αθλητικό τμήμα. Παράλληλα, ξεκίνησα μία δικιά μου προσπάθεια και το www.kingsport.gr έγινε το νέο μου αμόρε! Υπεύθυνος, αρχισυντάκτης και δημοσιογράφος του Ατρομήτου (Άντρες- Κ20- γυναικεία ομάδα) σας μεταφέρω τις ειδήσεις διαδικτυακά.
Μοιράσου το άρθρο με τους φίλους σου